Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ODJECI BURE SA BANOVOG BRDA Da li je Saša Ilić pored slobode sebi “kupio” i novo radno mesto?

Darko Noveski

Objavljeno

,

Saša Ilić je napustio klupu Čukaričkog (Foto: Starsport)

U poslednjem kolu ligaškog dela prvenstva Čukarički je remizirao sa Partizanom i tako crno-belima otežao borbu za titulu. Digla se velika “frka” posle utakmice, a epilog je bila smena legende crno-belih Saše Ilića sa klupe “brđana“.


LIGA ŠAMPIONA Real Madrid od 21 čas dočekuje Čelsi, kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 2.60.


Legendi Partizana na Banovom brdu su zamerili želju da “mali gradski derbi” odigra u izmenjenom sastavu sa pet bonus igrača, a nisu mogli ni da mu “oproste” izjavu posle meča da je igrač njegoovg kluba Bojan Kovačević zaslužio da dobije crveni karton.

PODRŠKA SA SVIH STRANA

Složićete se da nije uobičajeno da trener kaže da je njegov igrač zaslužio crveni karton, čak i ako je to bilo očigledno baš kao u nedelju na Banovom brdu.

Ja retko kada komentarišem suđenje, ali činjenica je da je Bojan Kovačević napravio faul, koji je trebalo da se sankcioniše crvenim kartonom – rekao je Saša Ilić uz dodatak da je Partizan zaslužio da pobedi.

Saša Ilić više nije trener Čukaričkog (Foto: Starsport)

U ponedeljak je Saša Ilić posle razgovora sa sportskim direktorom Vladimirom Matijaševićem sporazumno raskinuo ugovor sa Čukaričkim. Odmah posle vesti o rastanku podrška legendarnom kapitenu Partizana počela je da stiže sa svih strana, a glavna reč je postala “sloboda”. Po rečima bivših saigrača i navijača Saša Ilić je sebi “kupio” slobodu, što je bolje od “sigurnog ropstva”. Da li je popularni Sale sebi kupio i novo radno mesto?

DOBRI REZULTATI

To ćemo da saznamo najverovatnije na kraju sezone. Saša Ilić imao je dobre rezultate sa “brđanima” i stekao je iskustvo za nove izazove, stepenik više od Čukaričkog. Nije isključeno da je Saša Ilić “nepravdom” na Banovom brdu sebi rezervisao mesto na klupi Partizana kada i ako Aleksandar Stanojević odluči da ode. Nije isključeno da se to dogodi već u junu, ako Partizan drugu sezonu zaredom ostane bez trofeja.

Aleksandar Stanojević jeste potpisao novi ugovor sa “parnim valjkom”, ali iz nedelje u nedelju ponavlja da mu je dosta srpskog fudbala. Druga sezona bez osvojenog trofeja bi najverovatnije značila rastanak i moguće šansu za Sašu Ilića koji je legenda kluba, a stekao je određeno iskustvo rada u Superligi Srbije.

“Grobari”, da li je Saša Ilić najbolje rešenje za klupu Partizana u budućnosti?

Čukarički našao zamenu za Sašu Ilića

PRAVAC ENGLESKA Ovo se ne odbija… Haland će da bude bogat kao šeik! Njegov agent dobija 70 miliona evra!

10 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.