Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Odložena Izborna Skupština FSS

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Izborna Skupština Fudbalskog saveza Srbije (FSS) koja je trebalo da se održi ovog ponedeljka, odložena je. Početak Skupštine je bio zakazan za 14 časova u Staroj Pazovi, ali nije bilo kvoruma.


LIGA ŠAMPIONA: U utorak od 21 igraju Marselj – Totenhem, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.90. 


Ono što se nagađalo tokom dana se i obistinilo. Naime, pojavila se informacija da možda neće biti kvoruma, za koji je potrebno prisustvo 43 delegata. Došlo je manje od 30, a nisu se pojavili ljudi iz istočnog i zapadnog regiona.

Na Skupštini je trebalo da bude izabran predsednik FSS, a jedini kandidat je bio Nenad Bjeković. Protiv njegovog izbora je bilo nekoliko klubova, a među prvima Crvena zvezda. Zbog toga je na dan izbora poslala pismo u FSS sa jasnim stavom da se ne slaže da on bude na čelu srpskog fudbala.

Početak Skupštine je bio zakazan za 14 časova, a pošto nije počela ni pola sata kasnije počele su konsultacije sa delegatima. Novi termin sednice biće u utorak, a možda i za sedam dana.

U Staru Pazovu su došli predstavnici Evropske fudbalske unije (UEFA), a dočekao ih je Stevan Stojanović, direktor A reprezentacije. Među prvima je stigao predstavnik Crvene zvezde Marko Petrović.

PROČITAJTE JOŠ:

Gomeš: Sramota je za Srbiju da se dešavaju takve stvari! Takav odnos traje predugo

Aleksandar Vučić primio Dejana Stankovića (FOTO)

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.