Budimo u kontaktu

NEMAČKA

ODLUČENO Srbin ostaje do leta u Nemačkoj , a posle je cena 20 miliona evra

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Filip Kostić ostaje u Nemačkoj bar do leta (Foto: Beta/AP)

Dva prelazna roka je aktuelna na tržištu prodaja Filipa Kostića. Ajntraht iz Frankfurta je vagao i odlučio da brzonogo krilo ostane u klubu do leta.


NEMAČKA Ajntraht od 18.30 na svom terenu dočekuje Borusiju iz Dortmunda. Kvota na Filipa Kostića i drugare u kladionici MaxBet je 3.45.


Čelnici su procenili da je reprezentativac Srbije potreban ekipi za drugi deo sezone koja ima obaveze na tri fronta. I ne samo to vrednost može samo da skoči, mada su precizni Nemci precizirali profit.

Kako saznaje MaxBet sport minimalno obestećenje za Kostica trebalo bi da iznosi oko 20 miliona evra i to će da bude traženo od klubova na čelu sa Interom.

Italijani su odlučni da dovedu krilnog igrača kao zamenu za Perišića, kome nije ponuđen novi ugovor. Spominje se da su Nemce kontaktirali i iz Engleske, a važno je da Kostić nastavi sa dobrim igrama. Već danas izlazi na teren protiv velikog rivala Borusije iz Dortmunda.

SAZNAJEMO! Degenek napušta Zvezdu! Stigla ponuda iz Evrope!

OSTAJU BEZ MBAPEA PSŽ je pronašao zamenu, kasa se razbija

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.