Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ODLUKA BAHARA Braća se ponovo razdvajaju! Slede pozajmice u Superligi

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Barak Bahar (Foto: Starsport)

Braća Jovan i Nikola Mituljikić su prošli školu Crvene zvezde, zajedno igrali u Grafičaru, ali kada je došao trenutak da zakorače na veliku scenu, u prvi tim Crvene zvezde usledilo je razdvajanje.


LIGA ŠAMPIONA: Kvota kladionice MaxBet na igru 1X za utakmicu između Budućnosti i Brejdablika je 2.25. Početak meča je zakazan za 21.00.


Kako saznaje MaxBet Sport, Barak Bahar je odlučio da Nikola ostane i bori se za minute u prvom timu crveno-belih, dok će Jovan, posle Mladosti GAT, ponovo na kaljenje, ovoga puta u redove novobeogradskog IMT-a.

Po povratku sa Zlatibora vezisti je saopšteno da će za novu šansu u Ljutice Bogdana morati da se bore na nekom drugom mestu. Jovan Mituljikić je i prolećni deo prošle sezone proveo na pozajmici, igrajući za Mladost GAT. U 14 nastupa dao je jedan i asistirao za jedan gol, ali to nije pomoglo Novosađanima da izbore opstanak u najjačem rangu.

Pored njega, šef novog stručnog štaba Crvene zvezde rešio je da na pozajmicu pošalje Miloša Gordića, koji će po svemu sudeći, kako je najavio naš portal u IMT. Nikolu Stankovića i Nikolu Kneževića, hoće Voždovac i Napredak, pa konačna odluka sledi narednih dana.

1 komentar

1 komentar

  1. MILO Montenigers

    30.06.2023. at 19:40

    Potpisujem! Ima još prekobrojnih i još gore nepotrebnih, beznadežnih! Ja bih bio i rigorozniji. Kod mene ni Milun, Spaja, Roda,pa Vigo, Azarov, Nikolić i naravno GELOR KANGA, NE BI IMALI ŠTA DALJE DA TRAŽE U ZVEZDI! AKO SAM NEKOG IZOSTAVIO NEKA OPROSTI! A DAA GOLMANI REDOM POP, OVAJ KRAKATI VASILJEVIĆ…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.