Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Održana komemoracija Miodragu Ješiću! Uveličala je slavna Partizanova imena (FOTO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Komemoracija Miodragu Ješiću (Foto: Starsport)

Bio je dugogodišnji član crno-belih i kao igrač i kao trener. Voljen od strane saigrača i igrača, mnogi su ga smatrali velikim gospodinom. Nažalost, previše rano nas je napustio.


ABA LIGA: Kvota naše kladionice na igru H1 za utakmicu između FMP-a i Cibone je 1.90. Početak je zakazan za 18.00.


Pre tri dana nas je šokirala vest da je Miodrag Ješić poginuo u strašnoj saobraćajnoj nesreći. On je na putu Ruma – Jarak podleteo pod kamion, zbog čega je došlo do kobnog ishoda.

Komemoracija čuvenom igraču i treneru je bila održana u ponedeljak, u “SC Partizan – Teleoptik”, dok će sahrana da bude održana istog dana u podne na Topčiderskom groblju.

– Osetio sam potrebu da sa vama podelim bol.Ostalo mi je u sećanju da su mu navijači skandirali “imperator Ješić” što je retka privilegija i počast fudbaleru. Decembra 2000. godine dogodila se užasna tragedija, negova Jelena nastradala je u saobraćajnoj nesreći, imala je samo 18 godina. Ostatak Miodragovog života obeležio je ovaj događaj, više nije bio isti čovek. Prerano i iznenada nas je napustio plemenit čovek, sportista i  trener. Počivaj u miru Miodraže, neka ti je večna slava – rekao je Rade Zalad, veliki prijatelj i saigrač Miodraga Ješića.

Pored njega, među prisutnima su bili Žarko Zečević, Ivan Ćurković, Nenad Bjeković, Ljubiša Tumbaković, Albert Nađ…

PROČITAJTE JOŠ:

PRST NA ČELO Partizan je u “debeloj” krizi igre i rezultata… Obradović je tome najviše kumovao!

POKAZAO RUŽNU STRANU Junak Maroka naljutio novinare: Nije moj problem…

1 komentar

1 komentar

  1. Drvo

    12.12.2022. at 11:57

    Slava mu!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.