Budimo u kontaktu

EVROLIGA

ODUŠEVLJEN POSETOM Dobrić otkrio koliko Zvezdi znači kada je Đoković gleda! Evo šta je rekao o Novaku (VIDEO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Ognjen Dobrić (Foto: Starsport)

Bio je među efikasnijima u utakmici sa Valensijom i deluje da igra sve bolje. Forma crveno-belih se diže iz nedelje u nedelju i izgleda da se vraćaju na pobednički kolosek.


ATP MAJAMI: Kvota kladionice MaxBet na igru PG+ (granica 9.5) za meč između Jubenksa i Medvedeva je 1.85. Početak duela je zakazan za 19.00.


Ognjen Dobrić je u pobedi Crvene zvezde protiv Valensije dao 16 poena i tako bio drugi najefikasniji na čitavoj utakmici. Kao takav, bio je odličan sagovornik za predstavnike medija koji su ga sačekali po završetku susreta. Popularni Šegi je za početak izlaganja analizirao meč:

– Jako bitna pobeda za nas, za samopouzdanje, igrali smo dobro 40 minuta, nismo imali padova kao u prethodnom periodu. Bilo je dobro, pogotovo u odbrani. Bilo je vidljivo kako smo imali energiju i u napadu i u odbrani – rekao je Dobrić, koji je potom apostrofirao i ovaj meč sa Valensijom, kao i prethodni sa Baskonijom – rekao je srpski reprezentativac.

Prema njegovim rečima, Zvezda bi uvek trebalo da izgleda kao protiv španskog kluba:

– Dve utakmice protiv Baskonije i Valensije su bile bez padova, da li se išta promenilo? Više smo fokusirani na teren, više smo fokusirani na ono što se dogovorimo sa trenerom, što spremimo na treningu. Zašto se dešavaju? Ne znam, ne mogu da kažem, više ih nema, sada ide ono najbitnije, borba za trofeje, tako da… Ovako treba da izgleda, ovakvu koncentraciju treba da imamo.

Imao je komentar i na to što je Novak Đoković bio prisutan u dvorani “Aleksandar Nikolić”:

– Uvek je posebna inspiracija kad Novak dođe, znači nam. Kad vidimo njega pored terena, dao nam je vetar u leđa uz publiku.

Zvezdu u petak očekuje meč sa Asvelom u Lionu:

– Imamo dan da se spremimo, oporavimo, idemo tamo s jednim ciljem, a cilj je uvek pobeda. Kalkukaclije oko nastavka, TOP 8, ne razmišljamo, idemo da pobedimo svakog. Matematički postoje kalkulacije, ali ne bavimo se time, mislim, otkad smo fokusirani na teren i na igru, sve izgleda kako treba, manje treba da se bavimo kalkulacijama, a više da se bavimo onim što treba da radimo – zaključio je Ognjen Dobrić.

PROČITAJTE JOŠ:

VELIKA ISPOVEST Vildoza priznao šta ga muči: Mnogo mi je značila… Sr***a sam prenosio na teren! (VIDEO)

EVROLIGA Partizanu dolazi uigrani Real! Rutinski sa Fenerom kao upozorenje za crno-bele

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.