Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

Oglasio se Ajaks po pitanju stanja Van Der Sara

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Edvin Van Der Sar (Foto: Beta/AP)

Legendarni golman hitno je prebačen u bolnicu zbog krvarenja u mozgu. Nekadašnji golman Ajaksa, Juventusa i Mančester junajteda trenutno se nalazi na intenzivnoj nezi.


VIMBLDON: Kvota kladionice MaxBet da će Saša Zverev da pobedi Matea Beretinija je 1.80. Meč neće da počne pre 17.30.


Doskorašnji izvršni direktor slavnog Ajaksa, Edvin Van Der Sar, hitno je primljen u bolnicu pošto mu je zbog izliva krvi u mozak ugrožen život. Neko vreme se nije znalo u kakvom je stanju legendarni golman, ali je holandski klub izdao saopštenje u kome ima novosti:

– Edvin Van Der Sar će ostati na intenzivnoj nezi u narednom periodu. Njegovo stanje je stabilno, ali i dalje zabrinjavajuće. Familija, zajedno sa Ajaksom, je zahvalna i duboko dotaknuta mnogim porukama koje su pristigle od navijača – navodi se u saopštenju.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.