Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

OGLASIO SE FUDBALSKI SAVEZ CRNE GORE Apel navijačima pred utakmicu sa “orlovima”, uzdržite se uvredljivih transparenata

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Navijači Crne Gore na stadionu pod Goricom (Foto: Starsport)

Utakmica koja bi trebala da bude bratski susret dve veoma bliske države po mnogo čemu, ali ovo ipak može da izraste, kako su domaći mediji u Crnoj Gori pisali, u meč visokog rizika. Fudbalski savez Crne Gore se oglasio nešto malo više od 24 časa pred utakmicu drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje se igra u Nemačkoj sledeće godine.


KVALIFIKACIJE EURO 2024: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Severne Irske protiv Finske je 2.50. Utakmica počinje u 20.45. 


Predsednik Komisije za bezbednost FSCG Dragoljub Sekulić pozvao je sve pristalice domaćeg tima na korektno navijanje, bez pirotehnike i uvredljivih transparenata na meču protiv Srbije, prenosi agencija Mina.

– Kapacitet Gradskog stadiona u Podgorici je 11.563 mesta, a prema trenutnoj potražnji ulaznica očekuje se da će u velikoj meri da bude popunjen. Na svim ulazima biće organizovan detaljan pregled – rekao je Sekulić.

On je dodao da u Fudbalskom savezu Crne Gore za sada nemaju informaciju o organizovanom dolasku navijača Srbije.

Očekujem da tokom sastanka sa delegacijom Fudbalskog saveza Srbije dobijemo informacije o broju gostujućih navijača, načinu dolaska i odakle dolaze – objasnio je Sekulić.

PROČITAJE JOŠ:

“ORLOVI” TRENIRALI U PODGORICI Navijači dočekali naše asove, detence peva Mitroviću… (VIDEO)

DOGODILO SE U ATINI Uhapšen policajac na košarkaškom derbiju! Nećete verovati koji je razlog (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.