Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

MESI POTVRDIO MAJAMI Da sam hteo novac, otišao bih u Arabiju… Želeo sam u Barsu, ali…

Arsenije Soskic

Objavljeno

,

Lionel Mesi (Foto: Beta/AP)

Oglasio se i Lionel Mesi, posle definitivne odluke da se preseli u Inter iz Majamija. Potvrdio je u odvojenim intervjuima za katalonse Mundo deportivo i Sport da je želeo da se vrati u Barselonu, ali na kraju ipak nije prelomio, posle svega što je pre dve godine dana doživeo sa klubom u kojem se proslavio.


KOPA SUDAMERIKANA Emelek u četvrtak (04:00) dočekuje Gvarani, a u MaxBetu kvota na pobedu domaćina je 1.50.


Sjajnim Argentinac, koji će 24. juna da napuni 36 godina, imao je sledeću poruku:

Ne vraćam se u Barselonu, idem u Inter Majami. Stvarno sam želeo, ali, s druge strane, nakon što sam iskusio ono što sam doživeo, nisam želeo da ponovo budem u istoj situaciji i ostavim svoju budućnost u tuđim rukama. Želeo sam da donesem svoju odluku, misleći na sebe, na svoju porodicu. Iako sam čuo da se priča da je La Liga sve prihvatila i da je sve u redu, ostalo je još mnogo stvari koje su morale da se urade.

VEĆ SAM BIO UMORAN ZBOG NEISTINA O MENI

Osvrnuo se na brojne priče:

Već su me optuživali za mnoge stvari koje nisu bile istinite u mojoj karijeri u Barseloni i već sam bio pomalo umoran, nisam želeo da prolazim kroz sve to. Kada sam morao da odem, La Liga je prihvatila da me Barselona prijavi i na kraju to nije moglo da se uradi.

Prenosi da je razgovarao sa predsednikom Laportom i trenerom, bivšim saigračem Ćavijem:

Vrlo malo sam razgovarao sa Laportom. Imam sam mnogo više komunikaciju sa Ćavijem. Razgovarali smo i o mogućnosti da se vratim. Bili smo veoma uzbuđeni.

PREKO NOĆI SU MI REKLI DA MORAM DA IDEM IZ BARSE

Mesi otkriva tešku situaciju kroz koju je morao da prođe kada je napustio Barselonu:

–  Bila je to veoma ružna faza. Kada je sve bilo spremno za potpisivanje, preko noći, to nije moglo da se uradi, rekli su mi da moram da napustim klub. Morao sam da počnem da trčim i tražim tim, da donesem ishitrenu odluku i da prođem kroz sve teškoće.

Mesi prilikom oproštaja od Barselone pre dve godine (Foto: Beta/AP)

Ceni nameru Barselone da ga vrati:

Sada su, kako se priča, dobili dozvolu La Lige da to mogu da urade. Ali nije bilo samo to u pitanju. Nedostajale su mnoge stvari. Klub danas nije bio u poziciji da potvrdi 100% da mogu da se vratim. I to je razumljivo, s obzirom na situaciju kroz koju prolazi.

Nije bilo finansijskih problema između njega i Barselone:

– Istina je da mi finansije nikada nisu bile problem, ni prepreka. Nikada nismo ni razgovarali o ugovoru. Postojao je predlog, ali nikada formalni, pismeni, potpisani. Nismo znali da li će to biti moguće ili ne. Da je u pitanju novac, otišao bih u Saudijsku Arabiju ili negde drugde…

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.