Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

OGLASIO SE NOVAK ĐOKOVIĆ: Napravio sam grešku, taj intervju nije trebalo da uradim! (FOTO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Novak Đoković sa košarkašem Barselone (Foto: Starsport)

Deluje da saga o Novaku Đokoviću u Australiji još nije završena. Čeka se odluka ministra za imigracionu politiku Aleksa Hoka.


Na meču Vest Hem – Norič, naša kladionica nudi kvotu 2.20 za igru 1&3-5.


Jutros rano po našem vremenu, a popodne po australijskom vremenu na Instagramu se oglasio Novak Đoković. On je pojasnio šta se sve dešavalo od košarkaške utakmice Crvena zvezda – Barselona do trenutka kada je saznao da je PCR pozitivan na COVID 19.

Prisustvovao sam košarkaškoj utakmici u Beogradu 14. decembra nakon čega je objavljeno da je jedan broj ljudi bio pozitivan na Kovid 19. Mada nisam imao simptome 16. decembra sam uradio brzi antigenski test koji je pokazao da sam negativan. Istog dana sam uradio i zvanični, priznati PCR test. Sledećeg dana prisustvovao sam teniskom događaju u Beogradu da uručim nagrade deci. Pre odlaska na događaj uradio sam novi brzi test. Bio je negativan. Osećao sam se dobro, a obaveštenje o pozitivnom rezultatau PCR testiranja dobio sam tek nakon tog događaja – napisao je Novak Đoković i dodao da se danas “kaje” što je pristao na intevju za “L’Ekip”.

Idućeg dana, 18. decembra, bio sam u svom teniskom centru u Beogradu da bih ispunio obaveze prema L’Ekipu. Dao sam intervju i fotografisao se. Otkazao sam sve ostale obaveze osim tog intervjua. Osetio sam obavezu da to odradim, nisam želeo da izneverim novinara. Ipak, postarao sam se da održim propisnu distancu i nosio sam masku sve vreme, osim kada su me slikali. Odmah posle toga otišao sam kući da bih se izolovao na potreban period. Kad sada razmislim, bila greška što sam prihvatio intervju, trebalo je da odložim tu obavezu.

Grešku je navodno napravio i agent Novaka Đokovića. Kakvu? Nenamernu.

Što se tiče detalja oko putne deklaracije nju je popunio moj tim, u moje ime, kao što sam već rekao imigracionim službenicima po dolasku u Australiju. Moj agent se iskreno izvinjava za administrativnu grešku, označio je pogrešnu stavku o mojim putovanjima pre dolaska u Australiju. To je bila ljudska greška i svakako ne namerna. Živimo u izazovnim vremenima, u globalnoj pandemiji i ponekad greške mogu da se dese. Danas je moj tim dostavio dodatne informacije Vladi Australije kako bi se to pitanje razjasnilo i rešilo.

Novak Đoković je na kraju izneo nadu da će moći da igra na predstojećem Australijan openu, da mu je želja da se nadmeće sa najboljima na svetu.

Uvek je čast i privilegija igrati na Australijan Openu. Ovo je turnir voljen od strane igrača i navijača, ne samo u Viktoriji i Australiji, već širom sveta. Samo želim da imam priliku da se borim sa najboljim teniserima na svetu i igram pred jednom od najboljih publika na svetu – zaključio je Novak Đoković.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

ISPLIVAO ZABRINJAVAJUĆI AUDIO SNIMAK Novak uživo: Tebra, za sada sam slobodan čovek, ali…

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.