Budimo u kontaktu

LIGA EVROPE

Oglasio se Suma posle poraza Partizana na Kipru i poslao jasnu poruku (FOTO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Sejduba Suma (Foto: Starsport)

Nastavljaju se košmari Partizana pove sezone. Posle neuspeha u Superligi, usledio je neuspeh i u Ligi Evrope. U prvom meču trećeg kola kvalifikacija crno-beli su na Kipru izgubili od AEK-a iz Larnake sa 2:1.


PREMIJER LIGA: U subotu od 16 igraju Lids – Vulverhempton, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.35. 


Naravno, nije ništa izgubljeno, jer tek treba da se igra revanš u Humskoj. Ipak, igre izabranika Ilije Stolice ne ulivaju poverenje kod navijača. Nedugo posle meča na Kipru na Instagramu se oglasio nekadašnji igrač Partizana Sejduba Suma.

On je u svoju priču okačio sliku na kojoj je sa Savom Miloševićem i napisao je:

Nikada nismo imali boljeg trenera.

Foto: Instagram.com/seydoubasoumah

Gvinejac je 2017. došao u Partizan iz Slovana iz Bratislave. Crno-beli su za njega izdvojili 1.650.000 evra. Ipak, nije se pokazao, pa je poslat na pozajmicu u Makabi iz Haife. Vratio se u Humsku u leto 2019. kada je trener bio Savo Milošević. On je uspeo da ga trgne, a Suma je pokazao da njegovo dovođenje nisu bačene pare.

Ipak, kada je došao Aleksandar Stanojević, Suma je polako padao u drugi plan, pa je u oktobru prošle godine kao slobodan igrač otišao u Kuvajt. Tamo se zadržao kratko, pa od kraja januara nema klub.

Inače, sadašnji trener Ilija Stolica je potrošio sve kredite i mora da izbaci AEK ukoliko želi da ostane na klupi. U slučaju neuspeha najverovatnije će da bude smenjen, a na njegovo mesto bi mogao da dođe upravo Milošević.

PROČITAJTE JOŠ:

HOĆE LI UEFA DA REAGUJE? Navijači Škendije razvili transparent “Kosovo je Albanija”, u Splitu veličali “Oluju” (VIDEO)

PRVA LIGA Drugo kolo počinje u Vršcu, derbi u Inđiji

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.