Budimo u kontaktu

NBA LIGA

TREJD Micić više nije igrač Oklahome!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Vasilije Micić (Foto: Beta/AP)

Prelazni rok, zapravo period za trejdove U NBA završava se u 21 čas po srednjeevropskom vremenu. U jednu od razmena je uključen i reprezentativac Srbije.


Naša kladionica nudi kvotu 1.70 za pobedu Dalasa na gostovanju Njujorku.


Vasilije Micić nije više igrač Oklahome. Zajedno sa Tre Manom i nekadašnjim igračem Partizana davisom Bertansom, srpski plejmejker je razmenjen za Gordona Hejvorda i karijeru će da nastavi u Šarlot Hornetsima.

Dosadašnji klub srpskog košarkaša je trenutno izjednačen na čelu Zapada sa Minesotom i Denverom. Na drugoj strani, Šarlot je jedna od najslabijih ekipa cele lige. Tim iz Severne Karoline ima 10 pobeda i čak 40 poraza i beskrajno je daleko od plasmana u plej-in.

Micić je u prvoj NBA sezoni igrao sasvim solidno, imajući u vidu da je bio u senci prve zvezde ekipe, Kanađanina Šaja Gilldžus Aleksandera. Za 12 minuta u proseku na terenu, ubacivao je 3.3 poena, uz 0.8 skokova i 2.5 asistencija. Najbolju partiju pružio je poslednjeg dana januara protiv Denvera kada je završio utakmicu sa 12 poena, dva skoka i pet asistencija.

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.