Budimo u kontaktu

EVROLIGA

OLAKŠAN POSAO? Partizanov rival dolazi bez prvog trenera

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Partizan igra odlično i na pragu je plasmana među najboljih osam u Evroligi. Ekipa Željka Obradovića će jednu od ključnih bitaka da vodi u petak od 20 časova, u prepunoj Areni protiv lidera takmičenja Olimpijakosa.


Naša kladionica nudi kvotu 1.85 da će na meču Crvena zvezda – Baskonija biti ubačeno više od 163 poena.


Prema pisanju specijalizovanog portala Basketnews, gost iz Pireja u Beograd dolazi bez prvog trenera Jorgosa Barcokasa. Grčki strateg ima problem sa virusnom infekcijom zbog koje nije vodio tim ni na minulom meču u šampionatu Grčke.

Olimpijakos ima učinak od 21 pobede i osam poraza i vodi veliku borbu sa Realom za prvo mesto. Partizan je na skoru 16-13 i trijumf nad Pirejcima mu širom otvara vrata prolaska u četvrtfinale.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.