Budimo u kontaktu

EVROLIGA

OLIMPIJAKOS OSLABLJEN? Obradović o situaciji u redovima protivnika: Prvi put čujem, ali ako je istina… (VIDEO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Željko Obradović (Foto: Euroleague Basketball via Getty Images)

Legendarni Čačanin je pred spektakl u beogradskoj “Štark areni” govorio o sledećem rivalu. Kako je istakao, imaće težak zadatak, što i nije čudno, s obzirom na to da su Pirejci prvoplasirani na tabeli.


EVROLIGA: Kvota kladionice MaxBet na igru Q21 za utakmicu između Crvene zvezde i Baskonije je 1.80. Početak utakmice je zakazan za 19.00.


U petak od 20 časova, Partizan će da odigra svoju utakmicu 30. kola Evrolige protiv Olimpijakosa. “Rival po meri” reklo bi se, pošto crno-beli vode veliku borbu za plasman u Top 8 fazu, pa će najveća srpska dvorana da bude ispunjena do poslednjeg mesta.

Dan pred meč je održan otvoreni trening na kome su prisustvovali i predstavnici medija, a na kome se o narednom izazovu izjasnio trener Beograđana, Željko Obradović:

– Verovatno najteži mogući protivnik, igraju izvanredno, za ovo vreme dok smo mi pauzirali, oni su igrali dve utakmice u grčkom prvenstvu protiv Panatinaikosa, odigrali veoma dobro obe utakmice, ekipa o kojoj se sve zna. Sve primere, od kontranapada, do statičnih napada “5 na 5” igraju izvanredno, sa velikim proptokom lopte, tu nema nijednog šuta koji nije izgrađen. Tu ćemo morati da igramo odbranu 24 sekunde, što se tiče njihove odbrane, vežbali smo na ova četiri treninga, videćemo kako će to izgledati – rekao je popularni Žoc.

Jedan od novinara je ukazao na to da bi Olimpijakos mogao da doputuje bez glavnog trenera Jorgosa Barcokasa, koji navodno boluje od virusa:

– Ne, prvi put čujem. Ne znam šta je, ako je istina, želim mu brz oporavak, ali imaju i drugi treneri koji su dobri, igrači su ti koji odlučuju – zaključio je Željko Obradović.

PROČITAJTE JOŠ:

FOTOGRAFIJA VREDNA “MILIONA” Fudbaler Zvezde se slikao sa trenutno najpopularnijim igračem planete (FOTO)

NOVA BRUKA Navijači Pazara već imaju “listu maltretiranja igrača”… Pre zavrtanja ušiju radio pištolj!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.