Budimo u kontaktu

EVROLIGA

Olimpijakos oslabljen protiv Zvezde… Mogu li crveno-beli do prve pobede u Pireju?

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Nikola Kalinić u meču s Olimpijakosom, u Beogradu (Foto: Starsport)

Braća na tribinama, veliki rivali na terenu. Olimpijakos dočekuje Crvenu zvezdu (20:00). Tim iz Pireja je favorit, ali ni beogradski tim nije bez šansi.


KOŠARKA, EVROLIGA: Sve kvote kladionice MaxBet za meč Olimpijakos – Crvena zvezda pogledajte OVDE.


Trener Olimpijakosa Jorgos Barcokas neće moći da računa na dva igrača koja su obolela od korone.

Olimpijakos saopštava da su u proveri koja je obavljena 26. januara još dva člana tima pozitivna na Kovid 19. Ukupan broj sada iznosi tri slučaja (dva igrača i jedan član osoblja). Svi potvrđeni slučajevi su izolovani – napisao je Olimpijakos na Tviteru.

Pored ova dva igrača koja su pozitivna na koronavirus, protiv Crvene zvezde ne igraju Jorgos Printezis i Šekil Mekisik. Videćemo koliko će to da poremeti planove domaćeg tima…

Olimpijakos je izgubio poslednja dva meča na gostovanjima, protiv Fenerbahčea (94:80) i Makabija (84:69). S druge strane, Zvezda je u seriji od tri poraza (Efes, Zenit i Asvel). Ni statistika mečeva u Pireju ne ide u prilog četi trenera Dejana Radonjića. Grci su na svom terenu savladali beogradske crveno-bele u sva četiri susreta. Najubedljivije je bilo u sezoni 2017/18 – 85:59.

Nema, međutim, nikakve dileme da su Beograđani silno motivisani da prvi put u Evroligi savladaju Olimpijakos u Atini… Podsetimo, u prvom delu sezone Crvena zvezda je slavila s 81:76, a tada je najbolji pojedinac bio Nikola Kalinić, koji je zabeležio 25 poena i šest asistencija.

“Delije”, kakav ishod očekujete u Atini, večeras? Ostavite komentar.

SAZNAJEMO Partizan nije završio s doselekcijom… Ova pozicija je “na radaru”

KAKAV KRALJ Levandovski iskoristio odsustvo supruge i ćerkici napravio frizuru usisivačem! (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.