Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

BUUM Stigla ponuda na “Marakanu”! Francuzi zagrizli za crveno-belu “hobotnicu” (FOTO)

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Još jedna ponuda za Omrija Glazera (Foto: Starsport)

Pouzdani čuvar mreže. Mnogo puta je spašavao crveno-bele u raznim mečevima tokom borbe za titulu. Bio je i Zvezdina najsvetlija tačka u Ligi šampiona. Ponude stižu u Ljuticu Bogdana za crveno-beli “hobotnicu”.


SUPERLIGA, PLEJ-AUT: Kvota na pobedu Spartaka protiv Radničkog u našoj kladionici je 2.65. Utakmica počinje u 18:00. 


Pisalo se već o navodnom interesovanju Sevilje. Pored Španije, sada Omrija Glazera žele i u Francuskoj. Svima je jasno da je pred upravom Crvene zvezde težak zadatak da sačuva golmana koji je prošlo leto stigao u Ljutice Bogdana.

Kako prenose francuski mediji, prva zvanična ponuda koja je stigla u Beograd je od Strazbura. Francuski klub je spreman da plati 3.500.000 evra za ovog čuvara mreže.

Veliko je pitanje da li će crveno-beli da prihvati ovu ponudu, s obzirom na to da su sa “Marakane” rekli da golmana neće da puste ispod 7.000.000 evra. Kako pišu francuski portali, pored Strazbura interesovanje je pokazao i Rems.

Za Zvezdinu jedinicu zainteresovanih klubova sve je više. Biće teško da se odoli mnogobrojnim ponudama, a videćemo kako će uprava da reaguje na prvu koja je stigla.

Strazbur je ove godine već pazario u Superligi Srbije. U transferu vrednom pet miliona, u klub je prešao mladi Miloš Luković iz IMT-a.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.