Budimo u kontaktu

ABA LIGA

OSLABLJEN Partizan u četvrtoj utakmici bez važnog igrača! Evo ko se nalazi u protokolu

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Po svemu sudeći, krilni igrač crno-belih je u trećoj utakmici zaradio povredu od koje nije uspeo da se oporavi za dva dana. Kada je napuštao svlačionicu bio je viđen sa zavojem u kome je bila smeštena njegova desna ruka.


KVALIFIKACIJE  ZA EURO 2024: Kvota kladionice MaxBet na igru ug 3+ za utakmicu između Bugarske i Srbije u Razgradu je 1.88. Početak meča je zakazan za 20.45.


Četvrta utakmica finala plej-ofa ABA lige između Crvene zvezde i Partizana će da počne u 19 časova. Ekipe su se sastale u dvorani “Aleksandar Nikolić”, a gostujuća će da nastupi bez Joanisa Papapetrua, koji se nije našao u protokolu za ovaj meč.

Grk je povredio ruku i bio je viđen kako sa zavojem napušta svlačionicu posle trećeg susreta. Ostaje da se vidi koliko je teške prirode ova povreda i da li će da bude spreman za eventualnu “majstoricu”.

Joanis Papapetru je bio važan igrač crno-belih u ovoj seriji pre svega u defanzivnoj ulozi, a onda i u mis-meč situacijama kada bi se spustio na niski post i odatle poentirao u padu preko nižih igrača od sebe.

U sastavu Partizana za ovaj meč se nalaze: Vukčević, Ledej, Avramović, Koprivica, Panter, Smailagić, Eksum, Naneli, Lesor, Trifunović, Anđušić i Madar.

3 Komentara

3 Comments

  1. Belvedere

    20.06.2023. at 18:52

    Nije Papapetru Partizan!A to što vi novinari mislite da jeste je vaš problem.I bez Avramovića dva puta je Partizan dobio Zvezdu.Kako bi Zvezda izgledala bez Campača!?A i sve ukupno sve je zvezdi dzaba…

  2. Krcun osnivac corkan legenda

    20.06.2023. at 21:35

    Iskreno Sam se nadao da nece biti Pete utakmice I sad mislim da je kk saopstenje blizi titulu…izgleda da je g.obradivica ipak pregazilo vreme na zalost pravih navijaca bar se nadam da je tako.

    • Sabago

      20.06.2023. at 22:50

      Tako je !!!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.