Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

OSTVARENJE SNA JE BLIZU Kanada juriša ka Kataru, Borjan treći put uzastopno sačuvao mrežu (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Milan Borjan (Foto: Beta/AP)

Fudbaleri Kanade krupnim koracima koračaju ka Svetskom prvenstvu koje se održava u Kataru. Oni su u 11. kolu seevrnoameričkih kvalifikacija kao gosti savladali Salvador sa 2:0 (0:0).


AFRIKA: Od 20 igraju Kamerun – Egipat, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Kameruna 2.40. 


Ovo je Kanađanima sedma pobeda u ovoj fazi kvalifikacija i ubedljivo drže prvo mesto. Za plasman na Mundijal potrebna je još jedna pobeda, a u sledećem kolu 24. marta gostuju Kostariki. Zapravo, dovoljan im je i bod ako Panama ne savlada Honduras.

Još jednom je odličan na golu bio Milan Borjan. Kapiten Crvene zvezde je i treću utakmicu uzastopno uspeo da sačuva svoju mrežu. Sada nije imao mnogo posla, jer su Salvadorci samo dva puta šutnuli u gol. Poveli su Kanađani golom kapitena Atibe Hačinsona u 66. minutu, a konačan rezultat je postavio Džonatan Dejvid u trećem minutu nadoknade.

Važne pobed esu ostvarile reprezentacije Meksika i SAD. Meksikanci su posle velike borbe pobedili Panamu sa 1:0 (0:0). Jedini gol je postigao Himenez u 80. minutu iz penala. Pobeda je ostala u senci teške povrede Irvinga Lozana. On je posle jednog duela u 62. minutu povredio desno rame i na nosilima je iznet sa terena.

https://www.youtube.com/watch?v=e2LWe489Qyg

SAD su kod kuće pobedile Honduras sa 3:0 (2:0).  Poveli su Amerikanci golom Mekenija u osmom minutu, drugi gol je dao Zimerman u 37, a konačan rezultat je postavio Kristijan Pulišić u 67.

https://www.youtube.com/watch?v=IpiDn11IHBk

KVALIFIKACIJE ZA SP, 11. kolo

Jamajka – Kostarika 0:1 (0:0)

(Kembel 62)

SAD –  Honduras 3:0 (2:0)

(Mekeni 8, Zimerman 37, Pulišić 67)

Salvador – Kanada 0:2 (0:0)

(Hačinson 66, Dejvid 90+3)

Meksiko – Panama 1:0 (0:0)

(Himenez 80 penal)

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

AKN Senegal je prvi finalista, moćna partija Manea (VIDEO)

Čović otkrio… Ovo je razlog zašto centar nije došao u Zvezdu

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.