Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

OTKRIVAMO Evo za koji klub je potpisao Rikardo, uz detalje ugovora! Posao realizovao poznati srpski menadžer

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Rikardo Gomeš (Foto: Starsport)

Brzo i efikasno. Sve je skockano, kako je naš sajt najavio pre samo sat vremena. Rikardo Gomeš je završio drugu misiju u Partizanu, a sledeća stanica je Katar.


ARGENTINA 1: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Uniona Santa Fe protiv Independijetea je 2.35. Početak meča je zakazan za subotu u 22.00.


MaxBet Sport ekskluzivno otkriva da je nova ekipa Al Šamal iz Dohe, a da je čitav posao odrađen pod palicom poznatog srpskog menadžera Zorana Stojadinovića. Priča je otvorena pre dve nedelje, vođeni su pregovori oko uslova. U petak klubovi su stavili potpise na ugovore i crno-beli će na ime obeštećenja inkasirati 1,5 milion evra!

Odlično je prošao igrač sa Zelenortskih ostrva, koji je potpisao ugovor na dve sezone do juna 2025. godine. Najbolji strelac Superlige imaće sjajnu platu i u zemlji domaćina nedavnog šampionata sveta inkasiraće ukupno 2,6 miliona evra, što su sjajni uslovi.

Narednih dana Rikardu sledi put u Dohu, gde će biti zvanično promovisan u dresu nove ekipe. Biće mu lakše da se uklopi u ovom delu sveta, pošto je nastupao u komšiluku u Dubaiju.

Partizan će morati brzo da reaguje i dovede naslednika, a pod lupom je već nekoliko stranaca, pritom ostaje Andrija Pavlović, koji je stigao prošlog leta.

2 Komentara

2 Comments

  1. Krcun osnivac corkan legenda

    24.06.2023. at 10:29

    Znaci Jos slabiji ove sezone napred janjicari imacete po utakmici 200 onih kupljeni navijaca sa juga obrazabez.

  2. tomas

    tomas

    24.06.2023. at 15:42

    Najbolji atrelac dve sezone i otosao za samo milion i po 🤬🤬🤬 koga ce sad da dovedu a da garantuje toliko golova

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.