Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

OTKRIVAMO Ponovo u fokusu! Zvezda je letos odbila 6.000.000 evra… Izvestan je rastanak u januaru

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Stadion "Rajko Mitić" (Foto: Starsport)

Na startu sezone je krenuo da pogađa. Videlo se da potez kluba da ga zadrži po svaku cenu dobra, ali dug put i obaveze u dresu Gane su ga izbacile iz dobrog ritma.


PORTUGALIJA: Kvota kladionice MaxBet na igru 1-1 u meču Sporting – Rio Aver (21:1t) je 1.60.


Ipak, usledio je brzo povratak, posle bega od “sto na sat” i gola za vođstvo Crvene zvezde protiv Mančester sitija. Osman Bukari je ponovo u fokusu klubova, a kako otkriva MaxBet Sport dugo je bio na listi želja Dalasa, člana MLS lige. Bili su spremni da plate šest miliona evra, ali opcija je ostanak u Evropi. Za njega su se najpre raspitivali i potom želeli da ga kupe Italijani i Španci. Zvezda je sve ponude odbila. Pitanje je, međutim, koliko dugo će još Bukari da igra u crveno-belom dresu.

Osman Bukari je bio strečlac na Etihadu (Foto: Beta/AP Photo/Dave Thompson)

Izgleda da se čeka ponuda koja se ne odbija, samo da krilni napadač nastavi sa dobrim nastupima. Notingem Forest se ranije raspitivao za Kings Kangvu, a sada je meta Osman BUkari, već za prelazni rok u januaru. Englezi mogu dobro da plate…

Trka je otvorena u narednom periodu, a neki skauti su najavili snimanje već u sredu, na derbiju u Humskoj. Prošle sezone Bukari je postigao evrogol i pokazao potencijal. Sada je ponovo u naletu, što je važno za ekipu i trenera Baraka Bahara pred sudar sa Partizanom za dva dana.

6 Komentara

6 Comments

  1. Don Vito Corleone

    25.09.2023. at 16:08

    Ovo je stopostotni spin,laž! Ko može kupiti igrača koji nema dodirnih tačaka sa evropskim fudbalom?! Jedina fudbalska osobina koja se ceni kod ovog dibidusa je brzina, a ako je to neko merilo, onda svaki atletičar na kratke staze može igrati barem kao Bukari!

    • Nele

      25.09.2023. at 16:57

      Ti nemaš pojma o fudbalu!

    • Koli

      25.09.2023. at 18:06

      Ako i jedan igeac nase lige uhvati volej levom, koja mu nije jača noga,sa 18 m i smesti je u rašlje,kao ovaj dibidus,ja vise nikada necu pogledati ni jednu utakmicu.A za spin se slazem.Ako uzmu 5 miliona kapa dole.

    • Zapazanje

      25.09.2023. at 22:30

      Boli ona golcina u derniju,a? Ili onakav gol moze svaki atleticar da da,samo ne nijedan jadovan sa armijskog pasnjaka?!

  2. Indija Pakistan

    25.09.2023. at 19:34

    Piše evra verovatno greškom umesto dinara a možda i rupija.

  3. Minus 7 brrrrrrrr

    25.09.2023. at 19:35

    BukVari

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.