Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

OTKRIVAMO Posle Partizana i TSC-a, Zvezda ovog fudbalera baca u vatru!

Darko Noveski

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Sve misli fudbalera Crvene zvezde sada su usmerene u predstojeći 169. večiti derbi sa Partizanom u petak od 19 časova. Ipak, stručni štab predvođen Milošem Milojevićem je napravio plan na duže staze.


SAUDIJSKA ARABIJA U četvrtak od 14 časova Al Feiha dočekuje Abhu. Verujemo da će Stojković i Pavkov do pobede, a kvota je 2.20 u kladionici MaxBet.


Crvena zvezda u dvoboj sa ljutim rivalom ulazi uz ogromnu prednost od 13 bodova. Pobeda protiv Partizana u petak bi mogla da bude i pečat na titulu i direktan plasman u Ligu šampiona. Potom u utorak u Bačkoj Topoli crveno-bele čeka derbi sa TSC-om.

Kako MaxBet sport saznaje, posle dva derbija na “Marakani” su spremni da jednog mladog igrača “bace u vatru”. Reč je o štoperu Stefanu Lekoviću. Omladinski reprezentativac Srbije je biser kluba, a na “Marakani” su zadovoljni napretkom defanzivca. Pokazao je tokom priprema u Turskoj da na njega može ozbiljno da se računa, odličan je u defanzivi, dobar na lopti i opasn u napadu kod prekida.

Sada bi kao Strahinja Eraković trebalo da sazri pod komandnom palicom Aleksandra Dragovića. Nije isključeno da Stefan Leković bude starter već protiv Novog Pazara. Stefan Leković je projektovan kao važan bonus igrač za sledeću sezonu. Takođe, ulogu bonusa imaće i novo pojačanje Marko Stamenić. Mladi vezista jeste reprezentativac Novog Zelanda, ali ima srpske papire i može da bude bonus igrač u domaćem prvenstvu.

Stefan Leković je budućnost Crvene zvezde (Foto: Starsport)

Na Stefanu Lekoviću je da kada dobije šansu pokaže sav svoj potencijal i zašto su se raspitivali iz Real Madrida za njega. Mladi štoper je do sada odigrao četiri meča u Superligi Srbije, sva četiri je ušao sa klupe i sakupio je na terenu 84 minuta. Sada ga čeka više vremena na travnatom tepihu.

PREPORUČUJEMO:

BOLAN JAUK! Golman Mladosti kolima Hitne pomoći odvezen u bolnicu (VIDEO)

HOROR! Italijanski šampion i bivši dečko Dilete Leote u komi, lepa voditeljka se moli za njegov život! (FOTO)

8 Komentara

8 Comments

  1. Peđa

    01.03.2023. at 20:34

    Projektovan????? 🤣🤣🤣🤣 Šta vam to znači?

    • Crvotočina

      02.03.2023. at 10:38

      Neuk čovek svoje neznanje obično brani ironijom i ismevanjem.

  2. Zapazanje

    01.03.2023. at 20:53

    I ja sam mislio na pocetku,kad je prikljucen prvom timu da moze biti nesto od njega jer je u omladincima izgledao izvanredno ali nema nista od njega,definitivno.Puno gresi medju seniorima,vidi se da nema sigurnost i samopouzdanje.

    • Bgd

      02.03.2023. at 10:36

      Nisam primetio te njegove silne greške. Samopuzdanje se stiče kroz utakmice a ne sedenjem na klupi.

  3. Lorenco Braun

    02.03.2023. at 15:43

    Slažem se! Samopuzdanje se stiče kroz utakmice a ne sedenjem na klupi. U suštini je tako! Međutim, samopouzdanje kroz utakmice nisu stekli najnoviji afrički “kapitalci” Bukari i Kangva! Oni svaku utakmicu igraju, ali mala vajda. Gledali smo ih protiv Makabija kao i u LE (Monako, Trabzon, Fradi) i nikakvog pomaka! Mogu zamisliti kako će ovi “kapitalci” odigrati u grupnoj fazi LŠ, a već su projektovani od veleumova Terzić/Mrkela/Mijajlović da budu standardni u LŠ! Zaista pametan potez! Ovaj udarni trio verovatno misli da će ih neko zapaziti u LŠ i hoće naravno, ali po povratnim pasovima. Oni drugo i ne znaju!

  4. Rip

    02.03.2023. at 16:35

    Videlo se kako nam odbrana funkcioniše bez Dragovića,sva sreća te čovek ostade u klubu.Što se ovog malog tiče sem visine i snage ništa nije pokazao.Spor,slaba predaja loše postavljanje,procena katastrofa.Nije on nikakva projekcija,jedini od tih mlađih je pravi Mitrović i potencijalno Mijatović.

  5. Dejo

    02.03.2023. at 17:48

    Sve sami pametnjakovici.

  6. Pravo niotkud

    02.03.2023. at 17:54

    Ne zavaravajmo se! Zvezda može sa ovakvom igrom bez igre da prodaje pamet ali samo u SLS! Sa ovakvom igrom, u kojoj nemamo sredinu terena, tj., nemamo kreativnosti, nemamo snažnu duel igru, nemamo brzu tranziciju, jer to nije u stanju da izvede Kanga naš “centralni vezni”, nemamo presing na zadnju liniju protivnika, mi nemamo što pozitivno očekivati u LŠ! Odbrana nam je jako loša što se i dokazalo u grupnoj fazi LE, gde smo primili brdo golova. Ne možemo igrati sa matorim sporim igračima u odbrani. Praktično, ništa se ne menja! Ostaju isti matori i spori igrači iz LE! Očekivati da će izvesni Olajinka i Stamenić doneti nešto novo u igri Zvezde je čisti nadrealizam. Ne mogu oni i da su jako kvalitetni uraditi ništa, jer neće biti uigrani!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.