Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

OTKRIVAMO Stanković izabrao adute za Pjunik

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Dejan Stanković (Foto: Starsport)

Prema pravilima UEFA u petak su klubovi učesnici 3. kola evropskih kvalifikacija imali rok da dostave spisak igrača. Trener Crvene zvezde Dejan Stanković je izabrao adute za Pjunik, a moguće je da se na spisak doda samo eventualno novo pojačanje u utorak, dan pre megdana.


DANSKA: Od 16 časova Viborg dočekuje ekipu Kopenhagena, a kvota u MaxBet kladionici na pobedu gostujućeg tima je 1.85.


Otkrivamao da se na spisku nalaze 24 igrača, a zbog povreda za duele sa Jermenima nisu licencirani Radovan Pankov i Nenad Krstičić. Stigli su crveno-beli da srede papirologiju za povratnika Nemanju Milunovića.

Promene su moguće za narednu rundu kvalifikacija, a postoje najave da će šampion Srbije imati još pojačanja jer imaju mesta na “A” listi. Ovog puta na “B” listi je samo prilivegovan Stefan Leković, koji je ponikao u omladinskoj školi.

U konkurenciji su: Milan Borjan, Zoran Popović i Nikola Vasiljević (golmani), Aleksandar Dragović, Milan Rodić, Strahinja Eraković, Nikola Stanković, Stefan Leković, Marko Gobeljić, Mirko Ivanić, Aleksandar Katai, Gelor Kanga, Osman Bukari, Nemanja Motika, Kings Kangva, Ibrahim Mustafa, Veljko Nikolić, El Fardu Ben, Seku Sanogo, Slavoljub Srnić, Stefan Mitrović, Milan Pavkov, Aleksandar Pešić i Ohi Omoujuanfo.

Prvi meč sa Pjunikom na programu je u sredu od 20.45 casova, a revanš sledi 9. avgusta u Jerevanu.

PROČITAJTE JOŠ:

Lalatović najavljuje bolja izdanja: Izlazimo iz krize!

OTKRIO ISTINU Kukoč bio pred potpisom za Partizan! “Dobio sam 5000 poruka da sam izdajnik” (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.