Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

OTKRIVAMO Stanković je bio ljut na pojedince posle meča s Radničkim! Evo o kojim igračima se radi

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Dejan Stanković (Foto: Starsport)

Korak po korak do nove titule. Crvena zvezda je upisala tri boda protiv Radničkog, a čitav posao je rešen posle prvog dela utakmice. U nastavku niz izmena u timu domaćina, koji nisu opravdali očekivanja šefa stručnog štaba. Dobili su prekor i uslediće razgovor između četiri zida.


LIGA 1: Od 13 igraju Mec – Lion, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.31. 


Prvo poluvreme je bilo odlično i verovao sam u Ohija da će postici gol. U drugom delu smo izgubili na ritmu, neko je izgubio i na odnosu, što ne bi smelo da se desi. Zvezdin dres je svetinja, ali na tome ćemo raditi između nas – poručio je posle utakmice trener Dejan Stanković.

MaxBet sport otkriva da je kormilar lidera pre svega potencirao slab učinak Filipa Falka i Nemanje Motike. Italijan je ponovo igrao lagano za sebe, a mlađi kolega je delovao veoma uspavano. Petar Stanić je učestvovao kod drugog gola Ohija, iskusni Krstičić je odradio svoju ulogu kao i Kristijano Pićini, koji je bio veoma aktivan napred.

Naravno, da je prirodna selekcija uvek pun pogodak i ranije je Stanković zbog lošeg odnosa eliminisao Dionija, Bakajoka i Živkovića. Oslonio se na proverene adute u trci za trofeje, a biće mu lakše da spremi transfer listu za leto.

PROČITAJTE JOŠ:

PLS “Trakoristi” preorali i Inđiju, nestvaran promašaj Milosavljeva (VIDEO)

STRAVA I UŽAS U KOVILOVU Huligan uleteo u teren, brutalno isprebijao mladog golmana i pobegao!

4 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.