Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

OTKRIVAMO Zvezda aktivirala klauzulu… Evo koliko mora da plati Radničkom za mladog reprezentativca Srbije

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Stefan Mitrović (Foto: Starsport)

Dugo su “snimali” potencijal. Još od omladinskih dana, pre nekoliko godina, upisan je u tefter Crvene zvezde. Zimus posao nije sklopljen, ali je u sredu uveče povučen ključan potez za selidbu u redove šampiona Srbije.


KVALIFIKACIJE ZA LIGU KONFERENCIJE: Od 19 igraju Atletiko Eskalades – Gzira, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.35. 


Kako je najavio MaxBet sport crveno-beli su odradili misiju dovođenja Stefan Mitrovića iz Radničkog. Otkrivamo da je usledilo aktiviranje klauzule, po kojoj ovaj krilni napadač u ovom prelaznom roku može da napusti “Čair” za 500.000 evra!

Crveno-beli su iskoristili ovu mogućnost. Naravno, ništa ne bi moglo da se sprovede u delo da mladi reprezentativac Srbije nije imao želju da pređe u Ljuticu Bogdana i u ekipu trenera Dejana Stankovića. Momak koji ima i kanadski pasoš je mesecima unazad pod lupom, a u nedeljnom međusobnom okršaju na startu nove sezone, imao je dobar učinak. Ostaje još samo da potiše ugovor, koji bi prema najavama trebalo da traje do jula 2026. godine.

Ova misija je odrađena sa planom da se proširi roster, kada su u pitanju bonus igrači. Na pozajmicu je poslat Petar Stanić u Spartak iz Subotice, a do kraja avgusta realna je prodaja Strahinje Erakovića. Mitrović je svakako naslednik prvih “zvezda” Aleksandra Kataia i Mirka Ivanića.

PROČITAJTE JOŠ:

U ELEMENTU Žoc zaigrao uz Džeja i oduševio prisutne (VIDEO)

https://www.maxbetsport.rs/drugo-pojacanje-buducnost-dovela-nekadasnjeg-igraca-iz-nba-video-372831/

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.