Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

OTKRIVAMO Zvezda preotela igrača od dva kluba iz Serije A

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Marko Stamenić (Foto: Printskrin/Jutjub/FK Kopenhagen)

Mlad i perspektivan. Još slobodan na kraju sezone. Dve bitne stvari su se poklopile da se krene u akciju uz potvrdu da reprezentativac Novog Zelanda ima kvalitete da nosi dres Crvene zvezde, a dobro je poznat i šefu Milošu Milojeviću.


KUP ITALIJE: Od 21 igraju Roma – Đenova, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.58.


Misija da padne dogovor sa Markom Stamenićem je trajala dve nedelje, a sa druge strane su krenuli u misiju dva kluba iz Italije, čiji su skauti pratili učinak veziste u dresu Kopenhagena. Kako otkriva MaxBet sport, crveno-beli su za konkurente imali Udineze i Sasuolo, koji iznad svega imaju godinama u nazad pravu viziju za razvoj mladog igrača.

Ipak, momak sa srpskim korenima, koji je rođen 2002. godine, imao je niz razgovora sa čelnicima šampiona Srbije, predstavljen mu je plan i da se na njega računa da u sledećoj sezoni bude važna karika. Vagao je vezista i u prvim danima ove godine dao pristanak, tako da je stavljena tačka na trku sa “azurima” i za selidbu tamo, ima vremena posle misije u crveno-belom.

Nisu mogli sa ovom činjenicom baš lako da se pomire u Kopenhagenu, gde se Stamenić potvrdio na glavnoj sceni i za sada ide baš teško da uz plaćanje obeštećenja, promeni dres. Stadion “Rajko Mitić” ga čeka za nekoliko meseci, ali je važno da je skockan predugovor između dve strane.

PROČITAJTE JOŠ:

Obrt! Česi imaju druge planove za Olajinku… Zvezda na potezu

FUDBALER ODJAVIO PIKSIJA Odlučio da ostane sa ekipom u Turskoj

6 Komentara

6 Comments

  1. Iz šljivika

    12.01.2023. at 17:41

    Dečko vredi 400 000 a vi od njega pravite kvalitet za LŠ. Neće taj videti ni terene Superlige, a već će se vratiti na Novi Zeland čim uprava izvuče koju stotinu preko njega.

    • DL7

      12.01.2023. at 18:09

      Koliko ti vrediš prijatelju ?

    • Zapazanje

      12.01.2023. at 21:07

      Zato ga trazili italijani,zato sto je los igrac i malo vredi.

      • Mare

        13.01.2023. at 11:54

        Tražili ga kako da ne. Gledao sam snimke i ne videh baš ništa. Niti duel, niti brzina, takvih i boljih u Srbiji ima. Realno je da je opet kombinacija u pitanju. Na transf.mar.vredi 400.000 a tamo se pumpa vrednost.Nama treba brz vezni…u svakom mogućem smislu.

  2. Vlada

    13.01.2023. at 15:17

    Daj boze da je tako kvalitetan kako se pise. Sigurno ima kvalitet cim su ga trazili klubovi iz serije A

  3. Sasa

    14.01.2023. at 00:06

    Trazili su ga ali nisu mogli da ga nadju! Sakrio se covek!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.