Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

OTKRIVAMO Zvezdin biser odlučio da igra za Crnu Goru

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Fudbaleri Crne Gore su dobili pojačanje (Foto: Starsport)

Došao je na glavnu scenu kao tinejdžer i pokazao ekstra potencijal. Debitovao je za najbolji tim Crvene zvezde kod trenera Dejana Stankovića, a onda je imao niz pehova i pauzu bez fudbala.


BUNDESLIGA: Od 15:30 igraju Augzburg – Bajern, a u kladionici MaxBet je kvota na igru x-2 4.70. 


Uspeo je Andrija Radulović da prođe trnovit put i zbog jake konkurencije posle Grafičara je odlučio da igra do kraja jesenjeg dela sezone za Mladost GAT. Biser crveno-belih je imao nekoliko dobrih partija, postigao je tri gola i očekivalo se da bude ponovo na spisku mladećselekcije Srbije kod selektora Gorana Stevanovića za prijateljski meč sa Bugarskom. Ipak, kako otkriva MaxBet sport, došlo je do preokreta.

Andrija Radulović (Foto: Starsport)

Rođeni Kotoranin je posle igara za mladu selekcije Srbije odlučio da u narednom periodu nosi dres Crne Gore. Igrači imaju pravo da zamene reprezentaciju, na šta se odlučio krilni napadač kao pre nekoliko godina i bivši napadač Uroš Đurđević.

Jasno je da kod “đetica” nije toliko jaka konkurencija i Radulović će pre dobiti šansu u najboljoj selekciji komšija. Zalet će imati prvo u mladoj selekciji, ali je realno da tokom narednih kvalifikacija za EP i Ligu nacija dobije šansu i u seniorskom timu.

PROČITAJTE JOŠ:

KAKVA GOLČINA Mladenović je junak Legije, a o njegovom pogotku se uveliko priča! (VIDEO)

PREOKRET Talentovani defanzivac ne napušta Crvenu zvezdu

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.