Budimo u kontaktu

NBA LIGA

OVAJ ČOVEK JE NEUNIŠTIV Jokić ponovo zadivio planetu! Trojka za pobedu u poslednjoj sekundi i novi tripl-dabl (VIDEO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Nikola Jokić je ponovo zadivio ljubitelje košarke (Foto: Beta/AP)

Neverovatno je šta ovaj momak radi na parketima širom Sjedinjenih Američkih Država. Takođe je neverovatno na koliko načina je ubojit po protivnika. Za njega zaista “nema leka”.


ABA LIGA: Kvota naše kladionice na pobedu Partizana protiv MZT-a u Beogradu sa 23 ili više poena razlike (igra H1, +22.5) je 1.85. Utakmica počinje u 18.00.


Nikolu Jokića ne možeš da odbraniš. Možeš samo da pokušaš da mu otežaš stvari na terenu i da se nadaš da će da promaši ili pogreši. Ovo je nestvarni Somborac potvrdio i u noći između nedelje i ponedeljka.

Naime, popularni Džoker je doneo pobedu svom Denveru protiv Orlanda (119:116) tako što je u maniru najboljih bekova naskočio iz dva kontakta unazad i pogodio trojku u poslednjoj sekundi! “Bol arena” je tada proključala, a gostujući tim za 0.2 sekunde nije uspeo ništa više da uradi u nastavku.

Trebalo bi da se pomene da su Nagetsi pre toga bili pomalo “u škripcu”, pošto je Markel Fulc imao priliku da sa linije za slobodna bacanja donese vođstvo Medžiku. Pogodio je samo jedno, što je srpski reprezentativac kasnije surovo kaznio.

I statistički gledano, Nikola Jokić je bio maestralan. Upisao je novi tripl-dabl učinak, zabeleživši 17 poena, 10 skokova i 14 asistencija. Na pomenute brojke je dodao i dve ukradene lopte i jednu blokadu, dok je iz igre šutirao sa sjajnih 72.7 odsto uspešnosti (8/11).

Zanimljivo je da mu je pobedonosni pogodak bila prva trojka na utakmici posle tri promašaja. Ovo dovoljno govori o kakvom mentalnom sklopu se radi i koliko je kvalitetan kada je to najvažnije za njegov tim.

NBA LIGA, NEDELJA/PONEDELJAK
Detroit – Njujork 104:117
LA Klipers – Hjuston 121:100
Čikago – Golden Stejt 132:118
Bruklin – Oklahoma siti 102:112
San Antonio – Sakramento 119:132
Denver – Orlando 119:116
Portland – Dalas 140:123
LA Lejkers – Filadelfija 112:113


Standings provided by Sofascore

PROČITAJTE JOŠ:

U ponedeljak će da bude poznata težina povrede srpskog rukometaša

REN IZNENADIO PSŽ Drugi poraz “svetaca” od početka godine! Prednost nad Lansom sada samo tri boda (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.