Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

OVO NAJVIŠE INTERESUJE NAVIJAČE Evo ko prenosi 167. večiti derbi

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Gelor Kanga i Lazar Marković u duelu (Foto: Starsport)

Meč za titulu… Na stadionu “Rajko Mitić” večeras (18:00) igra se 167. večiti derbi. Onaj ko pobedi imaće najveće šanse da na kraju prvi završi šampionsku trku.


PLEJ-OF SUPERLIGE: U 18:00 počinje večiti derbi. Kvota kladionice MaxBet na pobedu Crvene zvezde je 2.10, a Partizana 4.00. 


Naš najveći stadio bi trebalo da bude pun. Odlično je išla prodaja karata i očekuje se da sva mesta budu popunjena (ne računajući tampon zone). Biće odična atmosfera, kako i dolikuje mečevima Crvene zvezde i Partizana.

Filip Holender i Strahinja Eraković u 166. večitom derbiju (Foto: Starsport)

Neće moći svi da gledaju derbi… Prenos utakmice biće na kanalu Premium 1 televizije Arena sport.

Crvena zvezda trenutno ima dva boda prednosti u odnosu na komšije iz Humske.

Nema kalkulacija, utakmica će sama da nametne zadatke. Sve ide po inerciji, ko uđe jače u utakmicu, ko dobije više duela, biće bliži pobedi. Ti detalji utiču na prevagu. Igraćemo na isti način kao prošli put, ofanzivno sa određenim rizikom. Derbi je čudna utakmica, mora da se vodi računa o svakom detalju. Ako pobedimo, imaćemo ozbiljnu prednost. Što bi rekli teniseri, serviraćemo za meč. Ako smo bili hrabri na “minus pet” u prošlom derbiju, kada je moglo da se desi da izgubimo titulu, zašto ne bismo verovali da na plus dva možemo da odigramo dobru utakmicu? Oslonićemo se na naše navijače i na kvalitet –  rekao je trener Crvene zvezde Dejan Stanković.

Optimista je i strateg Partizana Aleksandar Stanojević.

Nažalost, ne igramo na našem stadionu, iako smo to zaslužili partijama ove sezone. Svi igrači su spremni i motivisani, izlazimo u najjačem sastavu. Ne želimo da polemišemo, već da odigramo jako, mnogo jače u odnosu na prošli derbi. Jedva čekam da počne utakmica, da muški i viteški pokažemo kvalitet – kaže Stanojević.

Ko ne bude na tribinama, neka prati meč na TV Areni. Ko je nema… Taj neka najzanimljivije momente najvažnijeg meča sezone prati na sajtu MaxBet sport.

Neka pobedi bolji!

Šta mislite, ko će da trijumfuje?

Ostavite komentar.

PROČITAJTE JOŠ:

PREDVEČERJE DERBIJA Pred Stankovićem dva putića, ispred Stanojevića samo jedan

ODLIČAN Bogdanović i Atlanta u plej-ofu!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.