Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE KOŠARKA

OVO NEMA CENU Bivši igrač Zvezde dobio prelepu poruku od dečaka iz Španije! Za sve su zaslužne odlične partije (FOTO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

foto: Starsport

Stvar koja se dogodila na jednoj utakmici je ono za šta sportisti maltene žive. Srpski košarkaš je svojim zalaganjem i kvalitetom zaslužio da postane idol mladima, što pokazuje i potez mališana na tribinama.


PREMIJER LIGA: Kvota kladionice MaxBet na igru ug 2-3 za utakmicu između Lestera i Liverpula je 2.30. Početak meča je zakazan za 21.00.


Boriša Simanić igra veoma dobro u Saragosi i pomaže joj da opstane u elitnom rangu takmičenja u Španiji. Trenutno se nalazi na 13. mestu tabele sa 12 ostvarenih pobeda, što je dva više u odnosu na prvu ekipu iz zone ispadanja.

Ipak, nekadašnji član Crvene zvezde i Mege je zavredio pažnju jednog dečaka, koji je odlučio da mu pokloni crtež na kome je pisalo sledeće:

– Ćao, Boriša! Možeš da uradiš sve što zamisliš! Ti si najbolji – napisao je on u oblačiću, a potom dodao još jednu veliku želju ispod crteža:

– Nadam se da ćeš i naredne godine biti u Saragosi. Želim da igram košarku kao i ti jednog dana.

Pogledajte:

Foto: Instagram / Printscreen / @borisasimanic

PROČITAJTE JOŠ:

PRIZNAO Prvi čovek Barselone konačno progovorio o Mesiju! Evo šta je poručio

OTKRIVAMO Stigao odgovor iz Italije, ali Zvezda ima rešenje za igrača na kojeg ne računa

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.