Budimo u kontaktu

NEMAČKA

OVO VEĆ NIJE ŠALA – NEMCI PIŠU: Levandovski ide u Barselonu, Jović u Bajern, poznata i uloga Srbina (FOTO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Luka Jović bi mogao da se vrati u Nemačku (Foto: Beta/AP)

Dok se čeka susret između uprave Bajerna i Pinija Zahavija oko produžetka saradnje sa Robertom Levandovskim, nemački mediji spekulišu o dolasku novih napadača. Poljak je jednom nogom u Barseloni.


Na meču Sevilja – Kadiz, naša kladionica nudi kvotu 4.30 za igru X-1.


Bilo je najava da će danas za sto da sednu Oliver Kan i Hasan Salihamidžić sa Pinijem Zahavijem oko produžetka saradnje sa 33-godišnjim napadačem Robertom Levandovskim. Poljaku ugovor ističe 30. juna i već sada je slobodan da potpiše ugovor bez obeštećenja sa bilo kojim klubom. Prvi korak napravila je Barselona i to je potvrdila supruga napadača Ana. Španski mediji kažu da je Robert Levandovski već prihvatio sve uslove sa Kamp noua i da će Pini Zahavi radi reda da sedne za sto sa čelnicima Bajerna.

S druge strane nemački mediji uveliko pišu o novim napadačima Bajerna. To su Sebastijan Ale i Luka Jović. Navodno, Bavarci žele obojicu u svojim redovima, s tim da bi gorostas iz Obale Slonovače bio prva opcija, dok bi Srbin bio “bekap” varijanta. Naravno, ako bi se “srpski Falkao” raspucao izborio bi se za prvi tim.

Očigledno je da u Minhenu nisu zaboravili dobre partije Luke Jovića iz prvog mandata u Ajntrahtu iz Frankfurta. Žele da iskoriste to što je Srbinu pala cena na tržištu, jer ne igra u dresu Real Madrida. Dovoljno je mlad da rehabilituje karijeru.

Robertu Levandovskom je u Barseloni ponuđeno 35 miliona evra na ruke i dvogodišnji ugovor. Takođe, postoji opcija da dobije godinu dana više. Ostaje da se vidi da li će Bajern da ponudi više Poljaku ili će da se okrene mlađim Sebastijanu Aleu iz Ajaksa i Luki Joviću iz Real Madrida.

ZAKASNILI Bajern uzeo talentovanog napadača ispred nosa Zvezdi i Partizanu (FOTO)

NOVI POSAO Rangnik novi trener Aleksandra Dragovića

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.