Budimo u kontaktu

EVROLIGA

ŽALI SE NA KRAĐU Vlasnik Panatinaikosa ljut posle poraza od Partizana: Ne pomažu Arapi i njihovi dolari!

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Dimitris Janakopulos (Foto: Euroleague Basketball via Getty Images)

Kontroverzni biznismen je još jednom pokazao da nema dlake na jeziku kada je u pitanju Evroliga. Još jednom je iskoristio priliku da uputi oštre reči u smeru Barselone, ali je pitanje da li će iko da reaguje na te optužbe, pošto nisu ništa novo, a često nisu ni utemeljene.


SUPERLIGA SRBIJE: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Novog Pazara protiv Javora je 1.75. Početak meča je zakazan za 16.30.


Panatinaikos je u Beogradu doživeo poraz od Partizana posle produžetka. Naravno, Grci mogu da budu nezadovoljni onime šta se dešavalo u najvećoj srpskoj dvorani, pogotovo što su u više navrata imali vođstvo dvocifrenom razlikom.

Povodom pomenute utakmice, putem društvene mreže Instagram se oglasio vlasnik “zelenih”, Dimitris Janakopulos, koji je u svom stilu udario na Evroligu i njene sudije, smatrajući da je njegov klub oštećen. Kontroverzni biznismen je prvo okačio seriju “spornih” situacija na štetu PAO-a, a onda je i poslao sledeću poruku:

– Bez obzira koliko novca Arapi i njihovi dolari od nafte unesu u ligu, sa ovim nivoom suđenja, nijedna ozbiljna kompanija neće da uloži novac i stavi svoje ime pored ovog cirkusa – napisao je Dimitris Janakopulos.

Foto: Screenshot / Instagram / dpg7000)

4 Komentara

4 Comments

  1. Zvezdan

    01.12.2023. at 16:36

    Nama povredjeni,Doužeri Kamionski a kao oni oštećeni.

  2. Stevica

    01.12.2023. at 16:38

    Seri,seri golube beli.

  3. Samrok

    01.12.2023. at 23:40

    E da se kralo samo protiv vas.Kukali su i Real,Fener,Olimpijakos,Monako,Zalgiris prosle godine.A sad su vec 3 ekipe pokrale do sada.

  4. Mile

    02.12.2023. at 12:37

    Sad su i Grci ( i ne samo oni, pitajte Mirotica, a posebno decka Madara koji je ginuo za zgubadiju) osetili na svojoj kozi ono sa cime se mi borimo od kad sport u Srbiji postoji. Muljanje, rkanje, pljuvanje je nešto cime se ološ franjevacki porositet!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.