Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

Panter, Partizan i 2.6 miliona dolara godišnje… Reakcija Zorana Savića stala u tri reči

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Kevin Panter (Foto: Starsport)

Larkin, Slukas, pa Panter. Tako je specijalizovani košarkaški sajt Jurohups rangirao tri najplaćenija igrača Evrolige u sledećoj sezoni. Prema tom izvoru kapiten crno-belih zaradiće 2.6 miliona dolara.


LIGA ŠAMPIONA: Kvota naše kladionice na igru gol gol (GG) u meču Salcburg – Real Sosijedad (18:45) je 1.83.


Kvalitet mora da se plati, to je jasno, ali izgleda da u Partizanu smatraju da je cena “naduvana”. Tako, bar, može da se “pročita” objava sportskog direktora kluba Zorana Savića.

Savić je na Instagramu demantovao tu informaciju… Na originalni tekst Jurohupsa postavio je lik klovna i tri reči: Svetski dan cirkusa”.

Foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, za Kevina Pantera su minulog leta bili zainteresovani Panatinaikos i Barselona, ali je Amerikanac odlučio da ostane u Humskoj.

6 Komentara

6 Comments

  1. Loznica

    03.10.2023. at 14:38

    Prošle godine najbolji igrač u Evropi!!!
    Vredi svaku paru! Pa i ako je 2,6 milki, neka je!!?

    • Miša Grof

      03.10.2023. at 15:10

      TO PLATI TI SELJO I TVOJI GLODARI IZ LIČNOG SAMODOPRINOSA,A ME CEO SRBSKI NAROD NIMLRIV MO DUŽAN, PA NEK VAM IGRA KAO MEČKA BOŽANA PO VAŠARIMA U LOZNICI, ŠABCU, OBRENOVCU I KOJEKUDE

    • Objektivno

      03.10.2023. at 16:46

      U regularnom delu prvenstva nije bio ni medju 50 najboljih igraca lige.Milion puta ste ga prozivali i psovali.Odigrao je plej of dobro i odmah je proglasen od vase strane za najboljeg a samo zahvaljujuci njemu vas je Real okrenuo i iz izgubljene situacije,otisao na F4.Niko,iole normalniji igrac,ne bi reagovao onako debilski,na jedan malo jaci daul nad njim pri vodstvu njegovog tima od 15-tak poena razlike na minut do kraja.

  2. DRLIJE NAOŠTRITE IZBORNE OLOVKE!

    03.10.2023. at 15:06

    KVALITET MOORA DA SE PLATI, ALI ZAŠTO SRBSKI NAROD I GRAĐANI SRBIJE MORAJU DA PLAĆAJU SVE TO KROZ POREZE AKCIZE,POSKUPLJENJA STRUJE I GORIVA I ŠTO ŠTA DRUGO A SVE TO ZA IGRAGA JUGOSLOVENSKOG SPORTSKOG DRUŠTVA PODRIJETLOM IZ HRVATSKE,ZAŠTO, DRUŽE PREDSEDNIČE???? I TO 2,5 MILIONA JE SAMO POLOVINA PANTERSKE PLATE OD 5 MILKI,A ZA KAMINSKOG ŠATRO NOVOSAĐANI NAPLAĆENO CELIH 12 MILIONA EVRADI,ZAŠTO??!

    • Kevin P

      03.10.2023. at 15:41

      @DRLIJE NAOŠTRITE IZBORNE OLOVKE

      Drlijo javi gazdi da si dobro botovao, uzmi lovu koju ti je obećao…napred Partizan!

  3. Gera

    04.10.2023. at 13:28

    Zašto narod morao da placa ,samo zato što je seljak rešio da leci svoje komplekse.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.