Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PAO DOGOVOR Saša Ilić uzeo najboljeg igrača Spartaka

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Lazar Tufegdžić odlazi u Bugarsku (Foto: Starsport)

Iz Subotice u Sofiju. Posle nekoliko dana pregovora posao treba da bude završen do kraja nedelje, kada se očekuje da budu i stavljeni potpisi na ugovor.


LIGA NACIJA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Holandije protiv Vlsa je 1.50. Meč počinje u 20:45.


CSKA je prošlu sezonu završio na drugom mestu, iza neprikosnovenog Ludogoreca, a novi trener Sasa Ilić je odlučio da pojača tim. Novi član “crvenih” postaće Lazar Tufegdžić, koji je utanačio saradnju sa timom iz Sofije do juna 2025. godine. Spartaku pripada obeštećenje od 300.000 evra, plus 20 odsto od dalje prodaje.

Saša Ilić (Foto: Starsport)

Mesecima pominjan kao klupski projekat na duže staze, kadar da klubu obezbedi značajniji novac, napadač završava uspešnu misiju na severu Srbije. Stigao je iz beogradskog Sinđelića krajem januara 2019. godine i brzo je izbio u prvi plan. Nametnuo se kao jedan od nosilaca igre i sjajan strelac.

U prethodnoj sezoni za Spartak je upisao 31 utakmicu i osam puta pogodio mrežu. Posle sjajne tri i po godine, Tufegdžic je podvukao crtu – na 110 mečeva dao je 33 gola. Valjevac je prošao školu Crvene zvezde. Seniorski staž, pored Spartaka i Sinđelića upotpunio je u OFK Beogradu i Bežaniji.

Sledi novi korak u karijeri i prvi inostrani angažman.

PROČITAJTE JOŠ:

BLIŽI RASTANKU NEGO DOGOVORU Zvezda ostaje bez važnog šrafa, ko je kriv?

MITRE, SVAKA ČAST! Naš najbolji napadač pokazao koliko mu je stalo do Srbije

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.