Budimo u kontaktu

FRANCUSKA

Parižani rutinski savladali Bordo! Utakmicu na Parku prinčeva obeležili zvižduci Mesiju i Nejmaru

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Kilijan Mbape (Foto: Beta/AP)

Neće u lepom sećanju da ostane današnja pobeda Mesiju i Nejmaru. Pari Sen Žermen slavio je na Parku prinčeva protiv Bordoa sa 3:0 (0:1).


ŠPANIJA: Kvota naše kladionice na igru 1-1 u meču Barselona – Osasuna (21:00) je 1.98.


Parižani su korak bliže tituli došli u 24. minutu kada je Mbape zatresao mrežu rivala. Ni to što je u 52. minutu duplirao vođstvo svog tima, Nejmara nije poštedelo zvižuda i uvreda sa tribina. Devet minuta kasnije, Paredes pogađa za konačnih 3:0.

Navijači su pre današnjeg meča izdali saopštenje u kome su osudili igrače i trenera koji ni ove godine neće da donese trofej Lige šampiona u Pariz:

– Ovi igrači nemaju mentalitet za velike stvari. Možda je ovo sastav koji čini skup zvezda, ali one se ne uklapaju. Trener Poketino po svemu sudeći nije prava osoba da donosi odluke. Kako možeš da preokreneš situaciju za klub kada slaviš samo golove iz penala? Češće si na nedeljama mode nego na sastancima sa navijačima!

Tokom meča oglasio se i Suarez koji je na Instagramu stao u odbranu bivših saigrača.

Pari Sen Žermen je prvi na tabeli sa 65 bodova (15 više od Nice), dok je Bordo poslednji sa samo 22 osvojena boda.

Nedelja:
PSŽ – Bordo 3:0 (1:0) Mbape 24, Nejmar 52, Paredes 61
15.00 Anže – Rems
15.00 Klermon – Lorijen
15.00 Mec – Lans
15.00 Strazbur – Monako
15.00 Lion – Ren
20.45 Brest – Marsej

Subota:
Monpelje – Nica 0:0
Troa – Nant 1:0 (1:0)

Petak:
Lil – Sent Etjen 0:0

Standings provided by SofaScore LiveScore

PROČITAJTE JOŠ:

OSVETA Ovo se ne pamti… Navijači PSŽ tokom čitavog meča zviždali Mesiju i Nejmaru! Ni gol ništa nije promenio… Brutalne uvrede

STRAŠNO Bivšem napadaču PSŽ amputirana noga!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.