Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

SAZNAJEMO Ovakva je situacija sa Pokuševskim i Partizanom! Crno-beli pronašli plejmejkera za velika dela (VIDEO)

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Crno-beli naciljali pojačanja (Foto: Starsport)

Partizan već misli na narednu sezonu. Definitivno da će najveća želja rukovodilaca kluba da bude da se zadrži Željko Obradović, ali uveliko se razmišlja i o pojačanjima za narednu takmičarsku godinu.


SUPERLIGA SRBIJE: Kvota na pobedu Partizan protiv Radnika u našoj kladionici je 1.33. Utakmica počinje u subotu u 13:45. 


Mnogo teško i naporno proleće očekuje košarkaše Partizana. Posle izgubljenog finala Kupa “Radivoja Koraća”, pred crno-belima je borba za plej-of u Evroligi i odbranu trofeja na Jadranu.

Ciljevi su jasni, ali je i želja da se u narednu sezonu uđe sa još jačim timom. Kako saznaje MaxBet Sport, Partizan je za narednu sezonu naciljao Nenada Dimitrijevića iz Uniksa, dok se danas pokrenula priča da bi crno-beli mogli da iskoriste razlaz Alekseja Pokuševskog i Oklahome.

POKUŠEVSKI NA OKU EVROLIGAŠA

Novosađanin Aleksej Pokuševski rastao se danas sa NBA timom i slobodan je u pronalasku nove sredine. Odmah su krenule priče da bi Srbin mogao da se vrati u Evropu, a navijači Partizana da bi crno-beli dres mogao da bude sledeći u njegovoj karijeri.

Prema saznanjima MaxBet Sporta, Partizan je kontaktirao Alekseja Pokuševskog, ali on neće da se vrati u Evropu. Želja ovog talentovanog košarkaša je da se izbori za ugovor sa nekim drugim klubom u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

Videćemo koji će klub da bude sledeći u karijeri ovog talentovanog košarkaša, ali definitivno da evropski timovi u ovim trenucima nisu u njegovim mislima.

Aleksej Pokuševski ostaje u NBA ligi (Foto: Beta/AP)

DIMITRIJEVIĆ REŠENJE ZA PLEJA

Da se vratimo na Nenada Dimitrijevića. Reč je o košarkašu rođenom 1998. godine u Skoplju koji nosi dres Uniksa i igra na poziciji plejmejkera. Ovo nije prvi put da se crno-beli interesuju za Dimitrijevića, o čemu je pisao MaxBet Sport prošlog leta. 

Posle godinu dana pozajmice iz Valensije, Nenad Dimitrijević je potpisao ugovor na godinu dana sa Uniksom, uz mogućnost da produži na još jednu sezonu. Međutim, Partizan će sada da pokuša da pokvari planove ruskog kluba i dovede pleja već ovog leta.

Kako saznaje naš portal, Makedonac želi da naredne sezone igra u Evroligi, a za sada su male šanse da će Uniks da se nađe tamo. Pored toga, Nenad Dimitrijević je i veliki navijač Partizana, pa bi to mogla da bude još jedan adut kada su u pitanju pregovori njega i Partizana.

On u ovoj sezoni u VTB ligi u proseku beleži 15,8 poena, uz 3,5 skokova i 6,5 asistencija. Crno-belima je definitivno potreban ovakav tip igrača, s obzirom na to da u ovoj sezoni igraju bez klasičnog plejmejkera.

Nastupao je večeras i za reprezentaciju Makedonije u porazu od Estonije i zabeležio 25 poena, dva skoka i tri asistencije.

2 Komentara

2 Comments

  1. Sladjan

    24.02.2024. at 16:11

    Mršav je i za našu Aba ligu….jedini klub mega…..nema ga 50 kg,a hoće u NBA!!! Smešno mnogo pogledajte ga kakav je mislim atletski,malo jači vetar odneo bi ga!!!!

    • Srb

      24.02.2024. at 16:47

      Ima raspon ruku sto je mnogo bitno….na trojku slican kao Kalina samo veci raspon ruku….

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.