Budimo u kontaktu

EVROLIGA

ŽOC NACILJAO BOMBU Partizan pronašao plejmejkera za sledeću sezonu? (FOTO)

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Crno-beli nanišanili plejmejkera (Foto: Starsport)

Goruća pozicija u timu. Da bi se sledeće sezone napravili bolji rezultati, Željko Obradović moraće da pronađe ozbiljno rešenje na plejmejkeru.


PREMIJER LIGA: Kvota na pobedu Mančester sitija protiv Brajtona 1.40. Utakmica počinje u 21:00. 


Prema informacijama izraelskog novinara Arela Ginzberga, Partizan je zainteresovan da u svoje redove ovog leta dovede košarkaša Valensije Krisa Džonsa. U pitanju je jedan od najboljih košarkaša španskog kluba u ovoj sezoni.

Crno-beli nisu jedini koji su u ovom trenutku zainteresovani za organizatora igre Valensije. Amerikanac ima 31 godinu, a sa Valensijom ima otkupnu klauzulu.

U ovoj sezoni, Kris Džons prosečno je beležio 12,7 poena uz 2,1 skok i 4,2 asistencije po meču. Pored toga, potrebno je da se istakne i da on ima 1,2 ukradene lopte po utakmici, što bi dodatno moglo da pomogne odbrani Partizana.

2 Komentara

2 Comments

  1. Kme

    25.04.2024. at 18:05

    Aparthejd je cudo.

  2. *lodarski mozak!

    25.04.2024. at 18:48

    Murat teabunja,Čović već potpisao i njega i Smija! Alo ENDEHAZIJO!!!???

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.