Budimo u kontaktu

ABA LIGA

OBRADOVIĆ: Kakva serija 13:0? Toga se ne sećam! Važno je da vodimo u seriji…

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Željko Obradović (Foto: Starsport)

Partizan je sigurno savladao Igokeu u prvom meču četvrtfinala plej-ofa. Gost je pružio ozbiljan otpor, ali vladajući šampion nije dozvolio ni nagoveštaj senzacije viđene u novembru prošle godine.


Naša kladionica nudi kvotu 1.90 da će na meču Filadelfija – Majami biti ubačeno više od 207 poena.


Posle utakmice, trener Partizana Željko Obradović je mirno analizirao dešavanja na parketu.

– Vodimo u seriji, to je najvažnije, to smo želeli od ove utakmice, da idmeo u Laktaše s prvom pobedom. Znamo kako se igra u plej-ofu, da se sve što se odigra brzo zaboravi, da se ide dalje i želim da se zahvalim ljudima koji su došli da nas bodre – rekao je Obradović.

Nije se obazirao na novinarsko pitanje o seriji Igokee od 13:0 u poslednjoj četvrtini.

– Ne sećam se da je bilo 13:0, a i ako je bilo, kakve veze ima, nebitno je. Imali smo kontrolu utakmice, vodili smo dvocifrenom razlikom, moguće je, ali se ne sećam. Znam da su napravili na početku drugog poluvremenu 7:0, pa sam uzeo tajm-aut i napravili smo 10:0, toga se sećam, a ovoga se ne sećam.

Veruje da će posao da bude završen već u nedelju.

– Ja se najiskrenije nadam da možemo, mi smo igrali tamo bez nekih igrača odličnu utakmicu, a očigledno je da kad je plej-of u pitanju, uvek treba da se pripremiš, da promeniš neke detalje, nema sumnje da ćemo i mi i oni da pripremimo, idemo s ciljem da probamo da dobijemo i odemo u polufinale.

Govorio je i o Džejlenu Smitu koji je igrao sjajno.

– Dobro, kad se vidi, ne samo u statistici, nego i druge stvari da je i odbrambeno i napadački pomaže timu, ja sam već rekao, da se odlično ponašao kad nije igrao. Ja sam rekao pred svim igračima u svlačionici, zahvalio mu se jer je strpljiv, ponašao se izvanredno i to su neki kriterijumi koji su najvažniji, kako radiš na treningu, kako se ponašaš na treningu, tako i igraš. Ja se ne sećam da je neko radio dobro, a igrao slabo na utakmici, radi se suprotno. To su stvari koje smo odavno prošli – rekao je Željko Obradović.

4 Komentara

4 Comments

  1. Nino

    17.04.2024. at 21:50

    A kad je Hanga na treningu slomio ruku trčeći prema Dozetu to nista

  2. 🇦🇱🐭🐭🐭🐭🐀🐁🇭🇷PROPALI PROJEKAT GLODARISTAN

    17.04.2024. at 23:19

    Vode tri nula uz 27 koševa Daše Pukla!😁😁😁😁👍👍👍👍🐭🐭🐭🐭

    • NDH PONOS-ZVEZDA IDEA ZAGREB

      18.04.2024. at 09:09

      Popi lekic ndh devojcice

  3. Nenad

    18.04.2024. at 02:03

    A je l neko pronašao tu famoznu seriju od 13:0 koja je naslov na svim portalima? Evo ja gledao utakmicu, sad gledao play-by-play i nisam je pronašao. O čemu se ovde radi?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.