Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PARTIZAN IMA NOVOG GENERALNOG SPONZORA Sa MaxBetom u svetlu budućnost – najveći ugovor u istoriji (VIDEO)

Emir Selmani

Objavljeno

,

Miloš Vazura, Savo Bakmaz i Stevan Marčeta (foto: MaxBet Sport)

Kad vam je najteže, potrebni su vam prijatelji. Oni pravi. A FK Partizan pronašao je istinskog prijatelja u kompaniji MaxBet.


ENGLESKA: Njukasl i Luton sastaju se u 16.00, a kvota kladionice MaxBet na tip 4+ je 2.25.


Reč je o kompaniji koja je lider u Srbiji, a od 1. januara je deo porodice “Flutter Internacional”, svetskog broja jedan u svetu igara na sreću. Imaće crno-beli veliki vetar u leđa i novog generalnog sponzora u naredne tri i po godine, na koliko je dogovorena saradnja.

NAJVEĆI UGOVOR ZA OBE STRANE

Direktor kompanije MaxBet Savo Bakmaz obelodanio je vrednost ugovora sa Partizanom.

Istorija kompanije MaxBet duža je od 30 godina. Postajući deo Flutter entertainmenta MaxBet je kao deo takve kompanije, od 9. januara, naša ambicija je da budemo najbolji na Balkanu. Korak ka tome je da budemo najbolji u Srbiji. Korak ka tome je da pomažemo i finansiramo sport. Rešili smo da krenemo sa najvećima. Ovo je prvi i najveći ugovor MaxBeta u njegovoj istoriji. Potpisali smo na tri i po godine. Vrednost ugovora je 1.550.000 godišnje,, što unači da će u naredne tri i po godine u Partizan MaxBet da uloži oko 5.000.000 evra – rekao je Bakmaz.

VAZURA; NADAM SE DA ĆE MAXBET OVE GODINE DA BUDE SPONZOR ŠAMPIONA

Generalni direktor lidera Superlige Srbije Miloš Vazura izrazio je zadovoljstvo zbog saradnje i najavio da bi kompanija MaxBet ove godine mogla da postane i sponzor šampiona Srbije u fudbalu.

Hvala MaxBetu što je prepoznao Partizan kao partnera. Hvala Savi, hvala Žarku Zečeviću što me upoznao sa Savom. Ovo je najveći ugovor u istoriji našeg kluba. Nadam se da će MaxBet biti zadovoljan. Nadam se da ćemo ostati prvi na tabeli i da će MaxBet biti ove godine sponzor šampiona – rekao je Vazura.

9 Komentara

9 Comments

  1. Zvezdas

    03.02.2024. at 13:14

    Kad god zatrebaju pare eto njima para.. eto njima sponzora, Secate se Kineza ? samo daj vucko pare…

    • Loznica

      03.02.2024. at 13:43

      Ćuti, dobro ja da ne drže sliku u kancelariji!!!
      Vazura drži u novčaniku sigurno, i kada kod otvori OVAJ ga opominje!

    • Djole

      03.02.2024. at 14:35

      @zvezdas-ne znam ko je gori musavko botovski ti ili onaj ko ti objavio komentar.Ti ces da pricas o parama. Koliko je dao Gasprom od kad vucicevu sliku drzite u kancelariji-jel 60 miliona evra,jel oteto od Agro banke 17 miliona evra jel oteto od Marfin banke 5 miliona evra,jel Mozart daje svake gidine milione evra, jel od Telekoma uzeto na desetine miliona evra za tvoju prljavu sponzorusu I TI CES DA PRICAS O PARAMA?

      • JUSTICIO

        04.02.2024. at 03:15

        JES BRATE, SVE SI ISPRAVNO NABROJAO!!! SVE GO ŠTAKORIZANSKI SPONZOR ,AL SE NEŠTO PITAM OTKUD MAXBETOVCI, ZAKLETI NEORIJATELJI DRUGA *LOPOVA* VAZURE,SAD ODJEDARED NASLOVNI SPONZORI!!?? REKO DA I IZA VAS NE STOJI AV,IL VI TO ONAKO IZ ČISTE NEPATVORENE VEEELIKE LJUBEZNI???

  2. Boj

    03.02.2024. at 15:18

    Vi Gaspromnjetovci malo da vidite da postoje i drugi klubovi u Srbiji a ne samo Zvezda!

  3. tomas

    tomas

    03.02.2024. at 19:11

    Svaka cast Maxbetu tako treba a ovi sto se bune Gazprom daje vasoj Zvezdi mnogo vise para plus kupuje igrace za nerealne sume kao i Arapi kojima Vucic daje besplatno zemljiste za BG na vodi

  4. GOL

    03.02.2024. at 20:30

    U OVOJ DRŽAVI POSTOJE SAMO BLIZANCI I VOJVODINA,I SAMO SE NJIMA DYJU PARE, OSTALIMA NIŠTA,SRAMOTA ZA DRŽAVU SRBIJU,IZGLEDA DA POSTOJE SAMO TA TRI KLUBA, SRAMOTA

  5. roki

    04.02.2024. at 09:41

    Moram po stoti put da objašnjavam crno belim teletabisima,da je Gasprom postao generalni sponzor Zvezde za vreme Borisa Tadić. I ne nije on doveo sponzora u Zvezdu,jer da se on pitao otišli bi oni na lavor. Gazprom sam bira koga ce da sponzoriše. Videli su potencijal u klubu koji je bio svetski i evropski prvak,klubu za koji navija dve trećine Srba,klubu koji ce na najbolji nacin da ih predstavlja u evropi i klubu koji nece da ih izda. Nadam se da sam bar jednog teletabisa uverio zašto je Gasprom izabrao Zvedu,svetskog brenda a ne nekog nebitno klubcica. I da,partizan ima nesto sto niko nema-komsiju svetskog i evropskog šampiona. I na kraju da kažem da se sve ovo odnosi na fudbal da.bi rezumele partizanOVCE…..

  6. Vule

    04.02.2024. at 19:34

    Bravo prijatelju svaka ti je na mestu!!!!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.