Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

DULJAJ PRED LUČANE: Nije važno ko je prvi na tabeli nego ko će prvi da prođe kroz cilj… Otkrio je i ko ne igra

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Igor Duljaj (Foto: Starsport)

Posle šokantnog poraza od Napretka i pobede večitog rivala u Nišu, Partizan je izgubio lidersku poziciju. Crno-beli u nedelju od 13.30 gostuju ekipi Mladosti u Lučanima. Tim povodom se trener Igor Duljaj obratio medijima.


Na meču Vojvodina – Novi Pazar, naša kladionica nudi kvotu 1.90 za igru ug 3+.


Na početku, Duljaj je rekao da je poraz od Kruševljana stavljen u arhivu.

– Pa uvek kada se doživi neuspeh naravno da nije prijatno, ali ta utakmica što se mene i moje ekipe tiče završena. Stavili smo tačku, jer ima dosta utakmica ispred nas, ne vraćamo se nazad. Imao sam razgovor sa ekipom, rekao sam im da osim rezultata nemam šta da im zamerim. Imali smo dosta šansi, ali kao što sam mnogo puta rekao, pamti se rezultat. Meč je arhiviran – rekao je Duljaj.

S POZITIVNIM EMOCIJAMA NA PAUZU

Podsetio je da su Lučanci nezgodna ekipa.

– Mladost je po tradiciji dosta nezgodan protivnik za Partizan, ne znamo u kakvom stanju je teren, ne tražimo alibi. Imali su dosta iskusnih igrača koji mogu da igraju na rezultat i umeju to da rade. To su u dosadašnjem delu prvenstva mnogo puta dokazali. Ovaj meč je važan, jer posle njega dolazi pauza od 14 dana i vrlo je važno na nju otići sa pozitivnim emocijama.

Govorio je o sadašnjosti i bliskoj budućnosti.

– Nisam obećavao, niti bežim od toga da treba da se borimo za prvo mesto. Samo sam puno puta rekao, da nije važno ko je prvi na tabeli, nego ko će proći kroz cilj prvi. Borimo se za Evropu, Partizan ima igrače koji mogu da donesu profit klubu i važno je kada odete kao trener, da znate šta ostavljate. Imate Svetu, Severinu, Goha, Baždara… Partizan ima ekipu. Da ne spominjem Saldanju i druge igrače. To je važno. Znam da sam ušao u voz i važno je da, ako promašite kolosek, znate da je sledeća stanica pogrešna. Ja znam šta želim od Partizana, sportska priča, fer-plej. da idemo u ispravnom pravcu, a ja znam taj pravac.

Svetozar Marković (Foto: Starsport)

NAVIJAČA NE MOŽETE DA PREVARITE

Posle poraza od Napretka, publika je pružila podršku Duljaju i igračima.

Običnog navijača nikada ne možete da prevarite. Oni prepoznaju kada tim daje maksimum. Čestitao sam Napretku na bodovima, izgubili smo, nema kuknjave, a publika i navijači su prepoznali da su igrači hteli jako pobedu, dali su sve od sebe. Nekad vas sreća ne posluži, ali videlo se da igrači to žele. Nije ništa gotovo, imamo svoj put, znamo šta hoćemo i želimo.

Mateus Saldanja (Foto: Starsport)

Otkrio je da će Partizan i u Lučanima da igra bez Mateusa Saldanje.

– Severina je odradio suspenziju posle derbija, a Zahid se bolje oseća, odigrao je 45 minuta protiv Napretka bez treninga. Kovačević je počeo da trenira, sada čekam da se neko ne razboli. Svi osim Saldanje su spremni za sutrašnju utakmicu.

Ističe da ne obraća pažnju na pozicije na tabeli.

– Bili smo prvi, pa drugi, pa prvi, ali nismo komentarisali to. Važna je svaka sledeća utakmica, može da vam oduzme bodove ili donese. Važna je evropska karta, to su ciljevi. To ne znači da odustajemo od borbe za prvo mesto, ja kao trener nisam obećavao da moramo da osvojimo titulu, ali ne odustajemo. Partizan je ime i shodno tome ćemo se ponašati – rekao je Igor Duljaj.

8 Komentara

8 Comments

  1. Dejan

    16.03.2024. at 12:25

    Ovaj je pukao.Nazalos ni za doktora nije.Spominjes sudijama porodice.Napredak te razvalio onako se sudijama unosis u lice,pretis pokrali te nakraju ispade sudija bio najbolji,ti klepno usima pa nakon par dana cestita gostima.Nasta spade klupski fudbal?Ko ga trenira ,tuga.

    • PROPALI PROJEKAT GLODARISTAN

      16.03.2024. at 13:35

      Ko ga trenira??? Pa kako ko jbt,PEKARSKI POMOĆNIK U KORADŽIJSKOJ RADNJI U BORČA GREDI U LOKALU SAAAŠE ILIĆA,KOJI JE IZDAT NEKOM BISLJIMIJU,A DULJAJ RAZVIJA KORE ZA BUREK KOD TOG BISLJIMIJA! Duljaj tu radi NOĆNU,već 5 godina. A Saaaša je taj bespravno podignut OBJEKAT ,dobio za potpis ugovora sa NK Partizan,ko narukvicu i dali mu i Golfa dvojku GTI!😆😆😆😆😆😆

  2. Uvek se pitam zašto je Duljaj čelav!? Pa valjda zbog bureeka. Onoo kad mota kore preko glave da ne zaje*e stvar!😆😆😆😆😆

    16.03.2024. at 12:53

    KORADŽIJSKA FILOZOFIJA!😆😆😆😆👍👍👍👍

    • Železnik

      16.03.2024. at 14:41

      Maskota “Maxbetsport” portala 🤡🤡🤡

      Maskota, ili “Legenda” 😁
      Neki kažu da je mala razlika izmedju Genija i Budale.
      U tvom slučaju, dileme nema 😁

      Važno da si nam ti dočekao neku vest o Partizanu (Po mogućstvu da se spominje bilo koji od trenera) 😄😂

      Ajde sad u mod-u dežurstva, dok ne se ne objavi još koja vest o klubu koji ti nabio nedvidjene komplekse 🙄😄😉🤡

      • CZV FAN

        16.03.2024. at 20:02

        ?????
        Ko je kome nabio komplekse?
        Vidi CZV=ŠAMPION EVROPE I SVETA!
        Eto o kompleksima a za ovo prepucavanje tvoje sa ovim sto visi na portalima je tek posebna prica!
        Odnosno za to ne postoji obrazloženje!

  3. indija, pakistan

    16.03.2024. at 15:04

    siptar kalimero, nije vazno sa cime je burek ako je vruc :)))))))))))))))))) jel radi siptar dostavu po kucama ? :)))

  4. Sampioni

    16.03.2024. at 18:16

    Nije vazno ko je prvi,kaze veliki trener Duljaj.Covek je izgubljen slucaj i bruka za Srbski fudbal.Ponasanje mu je nula.Ne znam dokle ce da ga tolerisu a da ga ne kazne.

  5. Jelenko

    16.03.2024. at 19:41

    Ovakvog FOLIRANTA I PODMUKLOG COVJEKA Partizan nije imao u svojoj istoriji.Nadmasio je Stanojevica, Stolicu i Petrica zajedno. Ali, NA ZALOST, ima i onih koji mu klicu zbog svega sto “radi”.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.