Budimo u kontaktu

ABA LIGA

PARTIZAN NA POLA PUTA DO CILJA Crno-beli ubedljivo vode na poluvremenu, Zvezda se ne snalazi u “paklu” Arene

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Partizan ubedljiv na poluvremenu (Foto: Starsport)

Vreme je da saznamo koji tim će da postane najbolji na Jadranu. Posle prva četiri meča obe ekipe imaju po dve pobede, a slobodno možemo reći da je cela sezona oba tima stala u ovu večerašnju utakmicu.


ARGENTINA: Kvota na pobedu River Plejta protiv Instituta u našoj kladionici je 1.28. Meč počinje u 00:45. 


Posle prvog poluvremena “majstorice” Partizan pred prepunom “Arenom” vodi protiv Crvene zvezde 54:34. “Grobari” su ponovo odradili svoj deo posla i postavili novi rekord po poseti kada je ABA liga u pitanju. 

Crno-beli su meč započeli spektakularnom trojkom Pantera, da bi se ubrzo odlepili na plus sedam (9:2). Nastavio je Partizan da povećava prednost pa je nedugo zatim u dva navrata vodio sa plus osam (14:6, 24:16).

Izuzetan tempo je viđen u prvoj četvrtini, finale kakvo može da bude u rangu sa finalima najjačih evropskih liga. Posle prvih deset minuta igre Partizan je stekao dvocifrenu prednost i vodio sa 30:18.

Crno-beli su sjajno nastavili i drugoj četvrtini. Navijači su nosili svoje igrače koji su samo povećavali prednost. Pa je tako Partizan najveću razliku stekao na 3:48 do kraja, kada je poveo sa 20 poena razlike, a u tom trenutku je na semaforu bilo 46:26

Zvezda je pre svega preko Dobrića pokušavala da smanji prednost, bek Zvezde je jedini igrač za kojeg može da se kaži da je bio raspoložen u prvih 20 minuta. Partizan je do pauze uspeo da ponovo steknu 20 poena razlike i tim Željka Obradovića ima veliku prednost pred odlučujućih 20 minuta igre u ovoj finalnoj seriji.

Najefikasniji u crno-belom dresu bio je kapiten Kevin Panter sa postignutih 15 poena, dok je Zek Ledej dao tri manje. Na drugoj strani najviše se istakao Ognjen Dobrić sa postignutih 13 poena.

1 komentar

1 komentar

  1. Mile

    22.06.2023. at 21:41

    Sekto sektaška, pobićete nas, bando banditska

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.