Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Partizan nije ni mogao da pobedi Crvenu zvezdu! Ovo su dve najveće Stanojevićeve greške

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Trener Partizana Aleksandar Stanojević (Foto: Starsport)

Dugo Partizan nije bio ovako inferioran u mečevima sa Crvenom zvezdom. Utisak je da, ni da se igralo “dva dana”, crno-beli ne bi uspeli da nadomeste zaostatak od dva gola.


PORTUGALIJA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Brage protiv Santa Klare je 1.55. Meč počinje u 21:15.


Priznao je trener crno-belih Aleksandar Stanojević da je loše sastavio ekipu za 166. večiti derbi. Pošteno. I jeste tako. Kad se sagleda 90 minuta na stadionu “Rajko Mitić”, dve greške stratega cno-belih skupo su koštale ekipu.

DVA IGRAČA NE MOGU ZAJEDNO

“Upario” je Natha i Jojića i to nije ispalo dobro. Nisu se videli, a trebalo je da kreiraju. Jedan od njih dvojice u timu – da. Zajedno – ne. “Pojeo” ih je Zvezdin srednji red. Kad se njih dvojica ne vide, onda nema ko da stvara šanse Gomešu i Menigu. Jedinu pravu priliku Partizan je imao posle pogrešnog pasa Pićinija, kada je Menig izašao “oči u oči” sa Borjanom.

POGREŠNA POZICIJA

Loš je bio Miletić u sezoni posle koje je otišao u inostranstvo. Tada je igrao na poziciji desnog beka. On je štoper, ali nije poput Nikole Milenkovića da može dobro da igra na te dve pozicije. Jednostavno, Miletić je mnogo bolji na poziciji centralnog beka. U redu, Miljković nije mogao da igra, tražilo se rešenje, ali prirodna zamena je Živković. On je ostao na klupi. Prinudna zamena je Miletić, on je bio na terenu. I nije dobro odradio posao. Uostalom oba gola je Partizan primio posle napada Crvene zvezde po desnoj strani Partizanove odbrane. Istina, nije kriv Miletić, ali nije uspeo ni da ih spreči.

Ima još nekih nepoznanica…

Pitanje je i da li je trebalo Lazar Marković da počne meč kao rezervista, da li je Jović bio pravi izbor za startnu postavu (nije), da li bi bilo bolje da Milovanović nije zamenio Gomeša, već da su obojica pokušali da napadnu Zvezdu.

Partizan je eventualnom pobedom, verovatno i remijem, mogao da reši prvenstvenu trku. Ovako, crno-beli su dospeli u situaciju da više nemaju pravo na kiks. Videćemo šta će da donese nastavak šampionata.

PROČITAJTE JOŠ:

Lazić: Znaćemo na kraju koji nas je poraz eventualno koštao plasmana u Top 8

Najluđa asistencija u sezoni! Naravno – Jokić (VIDEO)

6 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.