Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

OTVORENA VRATA HUMSKE Besplatan ulaz za meč sa TSC-om! Evo gde i kada mogu da se preuzmu karte

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Fudbaleri Partizana (Foto: Starsport)

Partizan je lider Superlige, u seriji je od 13 uzastopnih pobeda. Navijači ponovo pričaju o fudbalu, ne samo o košarci. Polako se vraćaju na tribine stadiona u Humskoj.


EVROKUP: Kvota naše kladionice na pobedu Ulma protiv Arisa (19:00) je 1.63.


Očekuje se da će da ih bude još više u derbiju 16. kola, u kojem crno-beli dočekuju TSC. Klub iz Bačke Topole je tradicionalno neugodan rival, u prvom delu sezone je igrao nerešeno, podrđka sa tribina će i te kako da bude od pomoći izabranicima trenera Igora Duljaja. Uprava Partizana je, s tim u vezi, odlučila da za ovaj meč bude slobodan ulaz!

Svi gledaoci koji budu hteli moći će da uđu na stadion, ali pod uslovom da imaju ulaznicu. Besplatne ulaznice mogu da se preuzmu od četvrtka od 10 sati na prodajnom mestu Tiketlajna u Merkatoru (Bulevar umetnosti 4, u četvrtak i petak, radno vreme 10:00 – 18:00) i na blagajnama stadiona Partizana od subote (od 14 sati do početka utakmice).

Jedna osoba može preuzeti najviše četiri ulaznice uz lični identifikacioni dokument. Lica mlađa od 16 godina ne mogu sama da preuzmu ulaznicu niti da budu na stadionu bez pratioca.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.