Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

PAZI, NOLE GAZI Đoković dominantno do polufinala Sinsinatija! Posao obavio za sat vremena (VIDEO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Novak Đoković (Foto: Beta/AP)

Razlika u kvalitetu je odmah postala vidljiva. Srpski teniser je bez po muke savladao Amerikanca, iako je u drugom setu malo pao u igri. Čak ni tada nije dozvolio protivniku da se ponada. Odigrao je koliko mu je bilo potrebno i na kraju je zasluženo slavio.


PREMIJER LIGA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Mančester junajteda protiv Totenhema je 2.35. Početak meča je zakazan za 18.30.


Novak Đoković (2) se plasirao u polufinale ATP turnira u Sinsinatiju, pošto je nadigrao Tejlora Frica (9) sa 6:0, 6:4. Koliko je bio dominantan, Srbin je pokazao time što je meč okončao u roku od sat vremena!

Takođe, pogledom na konačan rezultat može da se zaključi koliko popularni Nole kvalitetom odudara od Amerikanca. Prosto, sve mu je išlo od ruke u prvom setu, te ga je osvojio za samo 20 minuta! U drugom setu je već došlo do blagog pada u igri Beograđanina, ali ne toliko drastičnog da Fric učini nešto više.

Kada je bilo najpotrebnije, Đoković je bio najbolji. U završetku drugog seta je došao do brejka, da bi za kraj meča odbranio sopstveni servis i tako konačno okončao posao.

Novak će u polufinalu Sinsinatija da se sastane sa Sašom Zverevom. Taj meč će da bude odigran u nedelju, a tačan termin će da bude naknadno objavaljen.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.