Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

PAZI, SRBIJA GAZI Odbojkašice i dalje neporažene, ekspresno završen posao

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Srpkinje i dalje ne znaju za poraz na Svetskom prvenstvu (Foto: FIVB)

Niko im ne može ništa! Izabranice Danijelea Santarelija su ostale neporažene i posle osme odigrane utakmice na Svetskom prvenstvu! Pobedu su ostvarile rutinski, u veoma kratkom vremenskom periodu.


EVROLIGA: Naša kladionica daje kvotu 1.90 na igru H2 za utakmicu Anadolu Efes – Crvena zvezda od 19.30.


Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije je i u svojoj osmoj utakmici na Svetskom prvenstvu ostvarila trijumf. Ona je ovoga puta nadigrala Tajland sa 3:0 (25:23, 25:17, 25:15) u setovima, čime je nastavila dominaciju i ostala jedina neporaženi tim na celom takmičenju. Utakmica je bila odigrana u poljskom gradu Lođu.

Selektor Danijele Santareli je iskoristio ovaj meč da odmori nekoliko igračica kao što su Tijana Bošković, Bjanka Buša i Katarina Lazović, pa su u prvi plan iskočile Ana Bjelica sa 15 postignutih poena, Bojana Milenković sa 14, odnosno Maja Aleksić i Jovana Stevanović sa po 10.

Srbija se posle ovog trijumfa održala na prvom mestu F grupe sa učinkom 8-0, a sledeću utakmicu će da odigra u subotu od 17 časova i 30 minuta protiv Turske.

PROČITAJTE JOŠ:

Portugalski fudbaler mora na operaciju i propušta Mundijal u Kataru

SKANDAL U NBA Igrač Golden Stejta nokautirao saigrača na treningu, sada se pojavio i dokaz (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.