Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

“PECNULA” PARTIZAN Snežana Borjan: Već sada moram da smislim šta da obučem za proslavu! (FOTO)

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Milan i Snežana Borjan (Foto: Starsport)

Fudbaleri Crvene zvezde posle četiri kola u novoj sezoni Superlige Srbije imaju sedam bodova prednosti u odnosu na “večitog” rivala. Pobeda od 6:0 protiv Radnika je samo potvrdila dobru formu crveno-belih koji su se ustalili na čelu tabele.


KUP AUSTRALIJE: U nedelju od 8 sati igraju Sidnej – Sentral koust, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.05. 


Supruga golmana Crvene zvezde, Snežana Borjan, posle kiksa crno-belih u Novom Pazaru i slavlja Zvezde na stadionu “Rajko Mitić” uveliko razmišlja o proslavi titule. Ruku na srce, Snežana ima razloga za tako nešto, shodno nikad lošijim izdanjima Partizana.

Snežana Borjan (Foto: Printscreen/Instagram)

– Malo mi je neprijatno, ali moram da smislim šta da obučem za proslavu –  napisala je Snežana na svom Instagram nalogu.

Provokaciju crno-belima su juče uputili i malobrojni navijači Novog Pazara koji su skandirali – Ode titula!

PROČITAJTE JOŠ:

SAZNAJEMO Legenda se vraća u Humsku! Partizan počeo pregovore sa naslednikom Stolice

ODLAZAK “PREKO BARE” Nije se snašao u Zvezdi, pa se seli u MLS

8 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.