Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

SAZNAJEMO Talentovani srpski napadač na meti giganta iz Turske! Obeštećenje nije problem

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Galatasaraj je na dobrom putu da odbrani titulu u Turskoj, lider je šampionata i ima najveće šanse da prvi prođe kroz cilj. Ima šest bodova više od drugoplasiranog Fenerbahčea, a ostala su samo tri kola do kraja. Šampionska titula je u fokusu istanbulskog kluba, ali uporedo sa tim radi se i na planovima za predstojeći prelazni rok.


LIGA KONFERENCIJE:Kvota kladionice MaxBet na pobedu Olimpijakosa protiv Vest Hema (21:00) je 3.35.


Hakim Ziješ bi mogao da ode, na izlaznim vratima je, prema najavama, i Karlos Vinisijus, zbog čega u Galatasaraju već razmišljaju ko bi mogao da ih zameni u napadu. Kako saznaje MaxBet Sport na meti je Petar Ratkov, koji je dobro pozicioniran na listi skauting službe.

Srpski napadač je prošlog leta prešao u Salcburg za koji je u debitantskoj sezoni postigao pet golova i zabeležio tri asistencije na 22 meča u Bundesligi. Sa austrijskim prvakom je nastupao i u Ligi šampiona. Dobar učinak za momka rođenog 2004. godine je privukao pažnju turskog velikana.

Galatasaraj mesecima prati Rakova i sprema se da po završetku sezone krene u pregovore za transfer bivšeg igrača TSC-a. Obeštećenje nije problem, a spominje se da će Salzburg tražiti minimum deset miliona evra!

Za reprezentaciju Srbije debitovao je prošle godine u duelu sa Mađarskom, a ima šanse da se nađe na spisku selekcije Srbije za EP u Nemačkoj.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.