Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PETRIĆ VEĆ UPOZNAT SA VELIKIM PROBLEMOM Bez kapitena u Kruševcu i protiv Šerifa

Darko Noveski

Objavljeno

,

Slobodan Urošević u problemu (Foto: Starsport)

Fudbaleri Partizana nalaze se u Turskoj na pripremama u Beleku. Pred “parnim valjkom” su bitke na dva fronta, domaćem prvenstvu i Ligi konferencija.


ABA LIGA: Kvota naše kladionice na pobedu Crvene zvezde protiv Budućnosti je 1.42. Meč u Podgorici počinje u 19:30.


Trener crno-belih Gordan Petrić već zna veliki problem koji ima na startu proleća. Naime, Partizan ne može da računa na svog kapitena Slobodana Uroševića. Levi bek nije povređen, starter je na prijateljskoj utakmici protiv Krajove, ali su problem kartoni.

Kapiten Partizana je protiv Novog Pazara u Superligi Srbije zaradio četvrti žuti karton. To znači da 4. februara neće moći na teren protiv Napretka u Kruševcu. Svakako veliki hendikep za “parni valjak” na tradicionalno teškom gostovanju. Takođe, poznat je uticaj Slobodana Uroševića na igru Partizana.

Bez levog beka crno-beli će da budu i protiv Šerifa u prvom meču baraža za osminu finala Lige konferencija. Razlog su takođe žuti kartoni. Očekuje se da ga zameni Zlatan Šehović, koji će da bude uigravan tokom priprema u Turskoj.

PREPROUČUJEMO:

Budućnost priprema doček za Duška Ivanovića

SLAVNIĆ ZA MAXBET SPORT Sa Čovićem je uvek bilo toplo-hladno… Zahvalio sam se Ivanoviću što je došao u Zvezdu! Sa Kampacom u Top 8

1 komentar

1 komentar

  1. smederevac

    15.01.2023. at 16:38

    Sehovic nema kvalitet ni za nizeligaski tim …I danas je to opet pokazao !

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.