Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

Piksi posle treninga prekomandovao dva igrača u mladu reprezentaciju

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Dragan Stojković Piksi (Foto: Starsport)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković prekomandovao je Stefana Mitrovića i Mihajla Ilića u mladu reprezentaciju Srbije (U21), preneo je Fudbalski savez Srbije (FSS).


KUP ČEŠKE: U utorak od 17 igraju Češke Budejovice – Hrudim, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.35.


Stojković je po završetku treninga obavio razgovor sa dvojicom momaka koji su budućnost srpskog fudbala, poručio im da na njih najozbiljnije računa u narednom periodu i obrazložio zašto su u ovom trenutku potrebniji svojim vršnjacima iz selekcije do 21 godine – preneo je FSS.

Oni će se odmah staviti na raspolaganje selektoru mlade reprezentacije Dušanu Đorđeviću za mečeve protiv Engleske i Severne Irske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Mladi fudbaleri Srbije su na startu kvalifikacija pobedili Azerbejdžan sa 2:0, a na tom meču Ilić je bio dvostruki strelac.

3 Komentara

3 Comments

  1. UDRUGA GLODARA SKUPLJAČA PERJA IZ PADINJAKA,RUSKOG KRSTIRA,SAMOŠA,ALIBUNARA,DOLOVA,ZMAJEVA KAĆA I RUMENKE

    09.10.2023. at 21:53

    JAKO MU*O JE I PAPRIKAR PASIPOLJANAC ,A I TA DVOJICA!

  2. Crna trojka

    09.10.2023. at 22:16

    Piksi seljak iz Nis grobarski deda mraz

    • Sale

      10.10.2023. at 16:50

      Da li ti je žao što je seljak?Taj isti seljak je obišao ceo svet ,živeo tamo i radio,a ti sedi pored tastature i kucaj danima…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.