Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

PIKSI ZADOVOLJAN Ima igrača za najbolji tim Srbije! Počeli smo godinu pobedom, želim uspehe i u kvalifikacijama za EP

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Dragan Stojković Piksi (Foto: Printskrin/Jutjub/FSS)

Uvek je lepo kada se pobeđuje. Trijumf protiv “jenkija” je doneo osmeh zadovoljstva i pokazao da i na domaćim terenima stasavaju igrači za najbolji tim “orlova”.


PORTUGALIJA: Kvota naše kladionice na igru 2-2 u meču Pakoš Fereira – Benfika je 1.68. Meč počinje u 21:15.


Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković je zadovoljan igrom i trijumfom nad selekcijom Amerike u Los Anđelesu (2:1).

Utisci su su veoma pozitivni, ne samo zbog rezultata i pobede, koja je uvek važna. Mislim da su fudbaleri ostavili dobar utisak. Ne bi trebalo da zaboravimo da su igrači na ovaj meč stigli iz priprema, a imali smo i dug put do Los Anđelesa. Imali smo samo tri treninga, koje smo iskoristili da uigramo tim i da neke taktičke stvari sprovedemo u delo. Čestitam igračima na velikoj borbenosti. Mislim da su momci pokazali kolektivni duh i zadovoljan sam što smo na kraju pobedili – rekao je Dragan Stojković za zvanični sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Bilo je dosta pozitivnih stvari.

Golman “orlova” ĐorđePetrović (Foto: Beta/AP)

– Ima tu igrača koji će u skoroj budućnosti da se izbore za svoj status u A reprezentaciji Srbije. Bilo je dosta lepih akcija i šansi koje smo imali na utakmici. Bilo bi tragedija da nismo pobedili. Kada se sve sabere, momci su dobro uradili posao i to je za mene najveća satisfakcija. Uspeli su da shvate neke ideje koje smo želeli da pokažemo na terenu i na kraju se to isplatilo. Jedna lepa uspomena za igrače, debi iz snova za njih i podstrek da dobro treniraju i da sačekaju svoju šansu.

Momci su uspeli da ostvare preokret posle gola minusa.

Još jednom čestitam igračima na pobedi, velikoj borbenosti i na svemu što su pokazali. To je put kojim moraju da idu. Počeli smo 2023. godinu pobedom, a nadam se da ćemo pobedom i da je završimo – zaključio je Stojković.

Srbija 24. marta u Beogradu igra protiv Litvanije u prvom kolu kvalifikacija za EP 2024. godine.

PROČITAJTE JOŠ:

EVROLIGA ODREDILA ARBITRE Poznato ko deli pravdu u “večitom” derbiju… Jedan sudi i večeras!

SPORTSKI DIREKTOR ČUKARIČKOG MATIJAŠEVIĆ: Stiže bek iz Brazila, Vidiću je mesto u srpskom fudbalu

1 komentar

1 komentar

  1. Miki

    26.01.2023. at 13:30

    Veselinović, Topić, Luka Ilić i Joveljić i to je zasad to. Oni će verovatno dobijati pozive na širi spisak a kada će i koliko igrati je veliki znak pitanja.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.