Budimo u kontaktu

NBA LIGA

PIŠE ISTORIJU Lebron prestigao i Melouna! Može li “kralj” do prvog mesta na večnoj listi strelaca? (VIDEO)

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Lebron Džejms (Foto: Beta/AP)

Ne odvijaju se stvari po planu u timu iz Los Anđelesa, ali to nije problem koji utiče na “kralja”. Lejkersi su poraženi na gostovanju u Vašintonu sa 127:119, čime su dodatno zakomplikovali svoju poziciju u plej-in zoni.


ENGLESKA: Kvota na pobedu Totenhema protiv Vest Hema u MaxBet kladionici je 1.73. 


Priželjkivao je Lebron trijumf u prestonici za potpuno slavlje, ali i uprkos porazu će sigurno da ima povoda za zadovoljstvo. Naime, on je sinoć prestigao legendarnog Karla Melouna (36.928) po broju postignutih poena i tako izbio na drugo mesto večne liste strelaca (36.939).

Ispred Džejmsa nalazi se još samo Karim Abdul Džabar sa 38.387 poena. Ukoliko ostane zdrav, napad na rekord neće da bude iznenađenje koliko već naredne sezone. “Kralj” igra u zaista sjajnoj formi i sve je izvesnije da ćemo u narednih godinu do dve da dobijemo novog najboljeg poentera u istoriji lige.

“Jezeraši” su sinoć zabeležili 13. poraz na poslednjih 17 utakmica čime su se praktično oprostili od plej-ofa. Lejkersi zauzimaju tek deveto mesto na zapadu sa skorom 30-41.

Standings provided by SofaScore LiveScore

PROČITAJTE JOŠ:

Dončić ne može sam! Maestralna partija Slovenca nedovoljna za pobedu Dalasa (VIDEO)

OTKRIVENE MRAČNE TAJNE HRVATSKOG FUDBALA Tuđman se pitao za sve, pa i za sudije!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.